Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Klasik Yüz ve Boyun Germe Ameliyatları

Klasik alt yüz germe ve boyun germe operasyonları, yüz gençleştirme operasyonlarında aynı anda yapıldıklarında iyi sonuçlar veren ameliya...

Klasik alt yüz germe ve boyun germe operasyonları, yüz gençleştirme operasyonlarında aynı anda yapıldıklarında iyi sonuçlar veren ameliyat gurubu olduğundan beraber ele alınabilmektedir. Her ikisinin de ortak noktası, endoskopik orta yüz germe ameliyatından sonra yapıldığın yüz güldürücü sonuçlar vermesidir.

Klasik alt yüz germe ameliyatı orta yaşlı hastalarda, üst ve orta yüz germe uygulandıktan sonra çene kenarlarının belirginleştirilmesi, yanakların önünde oluşmuş derinin toparlanması ve ağız kenarlarındaki sarkıklığın ortadan kaldırılması için uygulanır.

Daha ileri yaştaki kişilerdeyse, boyun derisi gevşeklik durumuna göre, boyundaki sarkmaya boyun kasına müdahale edilebilir. Bu tür vakalarda alt yüze ve boyuna ayna anda operasyon gerçekleştirilir.

Hastanın çene alt kısmında yağ birikmesi söz konusuysa, bu noktaya liposuction operasyonuyla yada açık cerrahi uygulamayla yağ alam işlemi uygulanabilir. Boyun kası gergin ve güzel bir görünüm için yaklaştırılır ve germe ameliyatı sonrası artan deri fazlalığı kulak arkasından kesilerek alınır. Bu ameliyat sonucunda gergin bir boyun, çevresi belirgin bir çene ve yaşlanma görüntüsünden uzak bir yüz görünümü elde edilmiş olur.

Bu operasyonun negatif yönü endoskopik üst ve orta yüz gençleştirme operasyonları gibi iz bırakmadan iyileşmemeleridir. Fazlalık deri kulakların ön kısımlarından başlayarak kulak içine girer, çıkar ve kulak memesinin altından dolaşarak kulağın arka kısmından saçlı deri içine kadar uzanır.

Kalan izler iyi gizlendiğinden görülmezler ve derideki dikişlere gerginlik binmediği için, izlerin belirginleşmez. Ameliyat izleri önceleri kırmızı renkte iken, aylar sonra soluklaşarak belirsiz bir görünüm almaktadır.

Kaynak: www.yuzgerme.com.tr

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe