Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Mychelle Ürünleri

Tamamen doğal malzemelerle hazırlanan Mychelle ürünleri ; yapay renklendirici, paraben, esans ve sülfat üre içermez. Cildin ihtiyaç duyduğu ...

Tamamen doğal malzemelerle hazırlanan Mychelle ürünleri; yapay renklendirici, paraben, esans ve sülfat üre içermez. Cildin ihtiyaç duyduğu her türlü yardımcıya sahip olan bakım ürünleri, besleyici içerikleriyle kısa zaman içinde etkileyici sonuç almak isteyenler için özel olarak formüle edilmiştir.

Yüz Bakımında Yeni Nesil İhtiyaçlara Odaklanan Ürünler

Yüz bakım ürünleri arasında doğal içerikleriyle fark yaratan Mychelle ürünleri, tüm dünyada yaygın olarak kullanılmakta ve tercih edilmektedir. Ciltteki yağ dengesinin kurulmasını sağlayan ürünler, cilde ihtiyacı olan nemi sağlar. Tüm cilt tipleri için ayrı ayrı hazırlanan ürün çeşitleri, gözeneklerin temizlenmesi, yenilenmesi ve pürüzsüz görünmesi için gerekli günlük bakımın yapılması için güvenle kullanılabilir.

mychelletr.com üzerinden yapılacak alışverişlerde aranan ürüne farklı kategoriler üzerinden rahat erişim sağlanabilir.

Ürüne göre, cilt tipine göre ve ilgi alanına göre özel olarak ayrılan ürünler güncel kullanım bilgileri ve merak edilen sorulara verilen yanıtlarla desteklenir.

Cilt temizleyicilerden göz ürünlerine, hediye paketlerinden bakım kremlerine, yaşlanma karşıtı ürünlerden akne tedavisine kadar hemen her türlü ihtiyaca özel olarak hazırlanan doğal içerikler, kullanım kolaylığı sağlayan şişelerde cildin ihtiyaç duyacağı takviyelerle özenle hazırlanır.

Mychelle Ürünlerinin Özellikleri Nelerdir?

Yüz temizleme ürünleri; tüm cilt tiplerine özel olarak ayrı içeriklere sahiptir. Serbest radikallerin yarattığı olumsuz etkilerden korunmak ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için düzenli kullanılması önerilen ürünler gece yatmadan önce günlük makyajın ciltten arındırılması için idealdir.

Yüz peelingi; yaşlılık etkileriyle mücadele için özel olarak hazırlanan formül, ciltteki ölü deriyi arındırarak tıkalı gözenekleri açar. Kırışıklık giderici serumla birlikte kullanılması tavsiye edilen peelingler cildin tazelenmesini ve yumuşamasını sağlar.

Onarıcı kremler; hafif ve nemlendirici içeriğe sahip olan ürünler, antioksidan açısından zengin kabak çekirdeği yağı ile hazırlanır. Göz çevresindeki ince çizgilerin onarılmasını sağlayan göz kremleri ise yaşlılık belirtilerinin yok edilmesini sağlarken göz çevresini de besler.

Dengeleyici krem; tahriş olmuş ciltlerde güvenle kullanılacak olan ürünler, cildin ihtiyaç duyduğu nem dengesinin de kurulmasını sağlar. Parlaklık kazanan dokular yenilenir ve daha canlı bir görünüm kazanır.

Doğal cilt bakımı, güzellik sırları ve cilt tipleriyle ilgili merak ettiğiniz her türlü soruya yanıt bulabileceğiniz mychelletr.com sayfası üzerinden güzelliğinizi geri kazanabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

https://www.dermoeczanem.com/mychelle

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok