Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Doğal Ağrı Rahatlatıcı Krem Ürünleri

Arsemia Kozmetik Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Doğal Ağrı Rahatlatıcı Krem Ürünleri için “Önce Kullan Sonra Öde” sloganı ile çalışmal...

Arsemia Kozmetik Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Doğal Ağrı Rahatlatıcı Krem Ürünleri için “Önce Kullan Sonra Öde” sloganı ile çalışmalarına devam etmektedir. 

Arsemia Kozmetik bu yöntem ile tamamen ürettikleri ürünlerin kalitesine olan güvenini ortaya koymaktadır. Tüm vücut ağrı ve sızılarında rahatlama sağlayan Arsemia Ağrı Rahatlatıcı Ürünler bilinen ağrı kesici krem konseptinden çok daha farklı olarak içeriğinde kesinlikle ilaç ve benzeri içerikler barındırmaz.

Arsemia Ağrı Kremi ve Arsemia Ağrı Kremi Plus olarak iki farklı ürün satışı yapan firma, özellikle bel ve boyun fıtığı, kireçlenme, migren, kas ve doku ağrıları, nöropati ve fibromiyalji gibi ağrıya sebebiyet veren durumlar için kullanılmakta ve kullanan kişilerden çok yüksek oranlarda memnuniyet geri dönüşü almaktadır.

Günün her saati sipariş verilebilen Arsemia Ağrı Kremi ürünlerini sipariş ettiğinizde önce ücretsiz kargo ile adresinize gelir. Dilerseniz ürünü teslim alıp kullandıktan sonra ödemeyi gönderebilirsiniz.

Arsemia Ağrı Kremi : 55 TL
Arsemia Ağrı Kremi Plus : 70 TL
Sipariş Hattı : 0(543) 971 90 70
Web : www.arsemiakozmetik.com
E-Posta: info@arsemiakozmetik.com

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe