Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ddf Ürünleri

DDF 1991 yılında Amerikalı bir doktor ve birkaç uzman tarafından kurulmuş dermokozmetik ürün markasıdır. Kendi alanında son derece iddiaları...

DDF 1991 yılında Amerikalı bir doktor ve birkaç uzman tarafından kurulmuş dermokozmetik ürün markasıdır. Kendi alanında son derece iddiaları ürünlere sahip bir üründür. 2003 yılında ayrıca Procter Gamble markası adı altında büyüyerek Therapeutic Skincare dalında dünya çapında lider olmuştur.

DDF ürünleri genel anlamda kadınların sorunlarına çözüm üretmektedir. Çok geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Kadınların en önemli sorunlarını çözen DDF yaşlanmayı önleme, yaşlanma belirtisi, akne sorunu, lekeli ciltler ve hassas ciltler gibi birçok ürüne sahiptir.

DDF Ürünleri Neden Kullanılır?

Yaşadığımız çevredeki mevcut şartlar, cilt temizliğinin yapılmayışı ve yanlış ürün kullanımı neticesinde cilt erkenden kırışmakta ve ciltte hasarlar meydana gelmektedir. İşte bu gibi sorunlar ile mücadele etme konusunda DDF ortaya çıkmıştır. Tüm ciltler için kullanımı uygun olan DDF ürünleri yaşlanma belirtilerinin önüne geçerek kırışıklıkları önlemektedir. Diğer bir taraftan yağlı ve akneli ciltlerden büyük bir sorundur. Akneli ve yağlı ciltler önemsenmediği takdirde sebum üretimini sağlar ve gözeneklerin tıkanmasına sebep olur. Tıkanma sonucu ise gözeneklerde lekelenmeler ve sivilceler meydana gelebilmektedir. Bu sebeple DDF’in yağlı ciltler için tasarlanmış olan kremleri, jelleri ve temizleyici ürünleri cildin homeo statik dengesini yapılandırmak için kullanılmaktadır.

Ayrıca ciltte ortaya çıkan cilt tonu bozulmaları ve kahverengi lekeler cildin kötü görünmesine sebep olabilir. Yaşlanma durumunda ve fazla güneşe maruz kalınması durumunda da ciltte lekelenmeler artmaktadır. Bu lekelenme sorununu azaltmak için DDF markasına ait olan krem, nemlendirici ve temizleyici ürünlerini kullanmak gerekir. Çünkü renk bozuklukları ve cilt lekelenmeleri için en ideal ürünlere sahiptir.

DDF Ürünleri

- Hassas ciltler için kullanılabilen ve yan etkisi olmayan hassas içeriklere sahiptir.
- Duyarlı ve tahriş sorunu olan ciltlerin yumuşaklığını ve nemini geri kazandır.
- Göz çevresi kremi, ultra nemlendirici ürünleri, koruyuculu nemlendirici ürünleri ve temizleyici ürünleri ile cilt sorunları önler.
- İçerisinde bulunan micro radiance complex ile leke oluşumunu önlemektedir.
- Her türlü cilt türüne uygun ürünlere sahiptir.

DDF Ürünlerinin Kullanımı

Ürünleri kullanmaya başlamadan önce cildi iyi bir şekilde temizlemek gerekir. Ardından temizlenen cildin kuruladıktan hemen sonra yıpranın yoğun olduğu yerlere yani yüz ve boyun gibi bölgelerde kullanılabilir. Vücutta yapısal bozulma fazla ise nemlendirici krem düzenli olarak kullanılmalıdır. Parmak uçları ile hafif bir masaj yapılarak uygulanmalıdır. Bu masaj sayesinde nemlendirici cilt ile hızlıca temasa geçer. Ürünü kullanma sıklığı kişiye göre değişmektedir. Gerekli görüldüğü kadar kullanılabilir.

http://www.dermomarket.com/DDF-Urunleri,LA_684-2.html#labels=684-2

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok