Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ateşli bir yatak odası için öneriler

Uyguladığınızda pişman olmayacağınız, seks hayatınızı hareketlendirecek önerilere kulak verin! Seks hayatınızı canlandırmak, ilişkinize ...

Uyguladığınızda pişman olmayacağınız, seks hayatınızı hareketlendirecek önerilere kulak verin!

Seks hayatınızı canlandırmak, ilişkinize renk katmak için öneriler..

Sevmeden sevişmeyin
Kadınların bir ilişkide, seksten ziyade sevgi ve şefkat aradıkları klişesini herkes bilir. Ancak tabii sekssiz bir ilişki düşünülemeyeceğine göre, gelin anlaşalım: Kadınlar sekste sevgi ve şefkat ararlar! Evet, tüm kadınların yatakta "olmazsa olmaz"larının başında gelir bu, yalnız değilsiniz! Kadınların ortak noktası bu olduğuna göre, sevdiğiniz, sevildiğiniz ve size ilgisini açıkça gösterebilen bir erkekle birlikte olmak, mutlu cinselliğe doğru atacağınız ilk adım olmalı.

Yatak odasının dışına çıkın
Çoğu kadın sadece yatakta seks yapmakta ısrarlı davranabilir. Ancak bu vazgeçilmez kural, seks hayatınızı monotonlaştırabilir. Koltukta, banyoda, mutfakta, evin yatak odası dışında pek çok alanında sevişmek, seks hayatını renklendirmenin en iyi yollarından biri… Hatta imkanınız varsa, otel odasında konaklamak da bir seçenek…

Islak ıslak öpüşün
İyi bir öpüşme iyi bir sevişmenin sinyalini verir. Aşk dolu, ıslak bir öpüşmeye, eşinizle birbirinizin kıyafetlerini yavaş yavaş soyma da eklenirse, ateşli bir seks geliyor demektir.

Dokunmasına izin verin
Eşinize, size nasıl dokunduğunda kendinizi iyi hissettiğinizi, hangi bölgelerinizden uyarıldığınızı fısıldayın. Erotik konuşmak sizi rahatsız ediyorsa erkeğinizin cinsel performansını öven işaretler verin.

Kulak memesini ısırın
Eşinizin erojen bölgelerine hafifçe dokunmaktan, dudaklarınızı hafifçe değdirerek öpücükler kondurmaktan çekinmeyin. Parmak uçlarına dokunmak, boynundan öpmek, kulak memesinin hemen altından öpmek ve kulak memesini hafifçe ısırmak onu baştan çıkarmaya yeter de artar bile!

Ağır iç çamaşırlarından vazgeçin
İç çamaşırı seçimi ateşli bir seks için oldukça önemli. Ancak jartiyerli, bol dantelli, fazla detaylı iç çamaşırlarındansa sade çamaşır daha çekici gelir çoğu erkeğe. Tabii külodun yanlarının kalın olması pek seksi bir görüntü oluşturmaz. İnce kenarlı, özellikle kenarları ip şeklinde külot ve fazla sert olmayan sutyenleri tercih etmelisiniz. Unutmayın, seksapelin rengi siyahtır!

Loş ortam yaratın
Gündüz sevişmelerinde kalın perdeleri çekerek loşluk yaratmak, odada dikkatinizi dağıtacak teferruatları görmenizi engelleyeceğinden sevişmeye konsantre olmanızı kolaylaşır. Gece ise zifiri karanlıkta sevişmektense, başka odaların ışığını açarak seviştiğiniz odanın loş olmasını sağlayabilirsiniz.

Tatlı işkence yapın
Eşinizi heyecanlandırmak için zaman zaman ona hemen teslim olmayacağınızı hissettirebilirsiniz. Bu tatlı işkenceyle beklentisini geciktirirseniz, sonunda alacağınız zevkin artacağını da göreceksiniz.

Afrodizyakları deneyin
Çinko açısından zengin midye ve istiridye; kana hızla karışan, şeker içeren muz, bal gibi besinler ve içinde çok fazla mineral bulunduran ceviz, badem, fındığın yanı sıra havuç ve bezelye cinsel gücü olumlu etkiliyor. Denemeye değer!

Seks sahneleri izleyin
İçinde güzel seks sahneleri olduğunu bildiğiniz filmleri eşinizle birlikte izleyin. Bu, sevişme için uyarıcı etkide bulunacaktır. Kim bilir, belki filmin bitmesini bile bekleyemeyeceksiniz!

Birlikte duşa girin
Eşiniz sevişmek için enerjisinin olmadığını söylüyorsa, duşa girdiğinizde onu da çağırın ya da küveti köpükle doldurarak birlikte aşk oyunu oynamayı teklif edin. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe