Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Fito Hydro Jel

Cilt insan vücudunun en büyük organıdır. Dolayısıyla her an yara, yanık, kesi gibi risklere de açıktır. Cilt bütünlüğünü bozan her hangi bir...

Fito Hydro Jel
Cilt insan vücudunun en büyük organıdır. Dolayısıyla her an yara, yanık, kesi gibi risklere de açıktır. Cilt bütünlüğünü bozan her hangi bir oluşum ya da meydana gelebilecek yara-yanık için en kolay çözüm fito hydro jel işe yarayacaktır.

Yara ve yanık tedavisi, cilt bakımı ve karın çatlakları üzerinde de fayda sağlamaktadır. Bitkisel kaynaklı bir ürün olan fito hydro jelin içeriğinde, lavanta esansı, buğday ekstresi, monifenil eter ve etilenglikol bulunmaktadır. Yapılan analizler sonucunda cilt üzerinde olumlu etkileri tespit edilerek onaylanmış ve kullanıcılara sunulmuştur.

Fito Hydro Jel Ne İşe Yarar?

Bitkisel kaynaklı bir krem olan fito hydro jel cilt üzerine ince tabaka halinde uygulanarak kullanılmaktadır. Ancak uygulama öncesi cildin temiz ve kuru olması önemlidir. Fito hydro jel doku yenileyici özelliği ve doğal içeriği nedeniyle cilt uzmanları tarafından tavsiye edilmektedir.

Farklı nedenler ve yaşlanmaya bağlı cilt dokusunun özelliğini kaybettiği durumlar da da fito jel kullanabilirsiniz. Fito hayro jel kullanım alanları;


Sivilce izlerini yok edebilmek için,

Cilt lekeleri ve siyah noktalarda,

Epilasyon sonrası cilt tahrişini önlemede,

Dudak çatlakları ve kurumasına karşı,

Suçiçeği lekelerini ortadan kaldırabilmek için,

Karın çatlakları ve emzirenlerde meme başı çatlaklarını iyileştirmekte,

Cilt üzerinde oluşan renk değişimlerini dengeleyebilmek amacıyla,

Yanlış kullanılan ürünlerden meydana gelen cilt sorunlarını giderebilmek için de fito hydro jel kullanılabilmektedir.

Fito hydro jel kullanıcı cilt sorunlarını gidererek pürüzsüz bir oluşuma kavuşturmaktadır. Bu nedenle güvenle kullanılabilmektedir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe