Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Probiyotikler cildin sağlığını ve gençliğini koruyor!

Kim sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak istemez ki? Peki siz, size yardımcı olacak kocaman bir ordunun olduğunu biliyor musunuz?  İyi b...

Kim sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak istemez ki? Peki siz, size yardımcı olacak kocaman bir ordunun olduğunu biliyor musunuz? 

İyi bakteriler, yani probiyotik içeren dermokozmetikler. Sebamed’in dermatologları “Bırakın iyi bakteriler cildinizin sağlığını ve gençliğini korusun!” diyor.Yoksa siz hala probiyotiklerin sadece gıdalarla mı alındığını düşünüyordunuz?

Gıda takviyesinden yoğurda, probiyotik ürünler uzun yıllardır hayatımızda. Ama son zamanlarda gözler probiyotik içeren başka bir alana çevrildi, probiyotik içeren dermokozmetiklere! Zira yapılan araştırmalar, bir süre öncesine kadar sindirim sistemi üzerindeki etkisi ile bilenen probiyotiklerin cilde uygulandığında cilt sağlığı için önemli yararlar sağladığını ortaya koydu.

Yarım asırlık Alman markası Sebamed’in dermatologları, probiyotiklerin sağlığımız için yararlı, iyi bakterileri olduğuna dikkat çekerek, gıdalarla aldığımız probiyotikler kadar probiyotik içeren dermokozmetiklerin de cilt için faydalı olduğunu söylüyor. Peki nasıl bir yarar sağlıyor dermokozmetik ürünlerdeki probiyotik içerikler? İşte uzmanlardan yanıtlar:


  • Gençlik pınarı: Serbest radikallere karşı kalkan görevi gören probiyotikler cildin kırışıp yaşlanmasını engelliyor.
  • Cildi nemlendiriyor: Probiyotikler cildin nemlendirilmesine, böylece ışıldayan bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
  • Doğal antibiyotik: Dermokozmetiklerdeki probiyotikler çevresel faktörler nedeniyle cildimize bulaşan virüslere karşı savaşıyor.
  • Tahrişlere karşı koruyor: Probiyotikler cilt üzerindeki mikroflorayı dengelemeye yardımcı oluyor, bu da cilt tahrişlerini önlemekte etkili oluyor.
  • Sivilce düşmanı: Ayrıca probiyotikler detoksifiye edici etkiye sahip. Probiyotik içeren cilt bakım ürünleri, özellikle sivilceli ciltlerin tedavisinde öneriliyor.
  • Bırakın iyi bakteriler cildinizin sağlığını ve gençliğini korusun!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe