Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Yüz Felci Belirtileri Nelerdir?

Yüz Felci Nedir? Belirtileri Nelerdir? Yüz felci belirtileri kendisini net olarak gösteren belirtiler değildir. Dr. Serdar Nasır , yüz...


Yüz Felci Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Yüz felci belirtileri kendisini net olarak gösteren belirtiler değildir. Dr. Serdar Nasır, yüz felcinin boyunda veya kulak arkasında bir ağrı oluşturabileceğini söyler. Yüz ifadelerimizi oluşturmaya yarayan tüm kaslar güçsüzleşir ya da tamamen hareketsiz hale gelerek işlevlerini gerçekleştiremezler. Yüz kaslarında sorun yaşan hastaların mimikler yapamaması, ilk belirtilerden biri olan göz kapaklarını kapatamaması, alnını kırıştıramaması ve dudaklarının anormal bir şekilde düşmesine yüz felci hastalığı denir.

Yüz Felci Olanlar Ne Yapmalıdırlar?
Yüz kaslarını ve beyinin çalışmasını olumsuz yönde etkileyen yüz felci, birkaç saat sonra veya gün içerisinde maksimum seviyeye ulaşıyor. Yüz felcinin geçmesi için bir gün içerisinde deneyimli bir doktor tarafından müdahale edilmesi gerekir. Eğer böyle bir durumla karşı karşıyaysanız Dr. Serdar Nasır yıllardır yüz felci geçiren hastaların tedavisini yapmıştır. Tedavi sonuçlarını yuzfelci.net adresi üzerinden düzenli olarak paylaşan Dr. Serdar Nasır’a web sayfası üzerinden ulaşabilir ve iletişime geçebilirsiniz.

Yüz Felci Tekrarlar Mı?
Dr. Serdar Nasır, hastalarının yorumlarını yuzfelci.net adresinden yayınlayarak yüz felci geçiren hastaların bu konuda daha bilinçlenmesini hedeflemiştir. Bu soruya bir hastasının hikâyesi ile cevap veren Dr. Serdar Nasır, hastasının hikâyesine göz atmak için yüzfelci.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Yüz felci, eğer doktorunuzun uyarılarını dikkate almaz ve doktorunuzun size verdiği yüz kaslarını çalıştıran egzersizleri uygulamadığınız takdirde tekrardan yaşanabilir. Bu gibi bir durumla karşılaşmamak ve daha fazla bilgi almak için yuzfelci.net adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

 Muayene Adresi: Çankaya, Cinnah Cd. No:75/5  Çankaya/Ankara  06680 Türkiye
 Telefon0312 441 0600
                 0533 085 21 59


SPONSOR İÇERİKTİR.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe