Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Dünya Standartlarının Üzerinde İngilizce Kursumuz

Dünyanın neresine giderseniz gidin, İngilizcenin en önemli dil olduğunu, her alanda gerektiğini görebilirsiniz. Global dünyada bunca konuşul...

Dünyanın neresine giderseniz gidin, İngilizcenin en önemli dil olduğunu, her alanda gerektiğini görebilirsiniz. Global dünyada bunca konuşulan bir dilin öğrenilmemesi büyük bir eksikliktir. Aklınıza ülkemizde iyi İngilizce eğitimi var mı, sorusu gelebilir. Size cevabımız net olarak evet olacaktır. Türk Amerikan Derneği olarak biz, Bakırköy İngilizce kursları ile insan merkezli eğitimler veriyoruz.

Bizi Neden Tercih Etmelisiniz?

İngilizce kurslarımızda en iyisini verdiğimize inanıyoruz. Bu bakımdan teknolojik imkanlarımız, yetenekli eğitmenlerimiz ile var gücümüzle çalışıyoruz. İngilizceyi Türkiye'de algılandığından çok daha farklı boyutlara taşıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda derslerimizin eğlenceli olması için çabalıyoruz. Türkiye'de en iyi İngilizce kursunu sağlamamız, kursumuzu başarıyla tamamlamış olanların İngilizce öğrenme seviyeleri, bizi tercih etmeniz için sadece bazı nedenler olarak gösterilebilir.

Esnek Saatler

Yoğun iş trafiği yaşıyorum diyorsanız, kursumuz tam size göre. Çünkü Türk Amerikan Derneği olarak bizler, kendimizi değil, öğrencilerimizi düşünüyoruz. Bu şekilde kursumuzun saatlerini de öğrencilerimizi tercihlerinize göre belirliyoruz.

Telafi Dersler

Seçmiş olduğunuz kursta bazı derslerden geri mi kaldınız? Hiç üzülmeyin. Çünkü biz onu da size uygun hale getirdik. Telafi dersler sayesinde geri kaldığınız eğlenceli derslerden, yine aynı eğlence dozajında öğrenebilirsiniz. Kısacası bizi tercih ettikten sonra özgür eğitim metodu sizlerin hizmetinde olacaktır.

Konuşmak ve Yazmak

İngilizceyi hem konuşmak hem de yazmak istiyorsanız, biz buradayız. Sunduğumuz kurs imkanları sayesinde, İngilizce eğitiminin başından sonuna kadar en iyisini öğrenmeye odaklanacaksınız. En iyisini öğrenmek istiyorsanız, en iyisini tercih etmelisiniz.

Üstün Dil Öğrenimi

Kursumuz verdiği derslere o kadar güveniyor ki başarıyla katılım sağlamanız halinde ilk İngilizce bilirlik seviyesinin yukarı çıkacağının garantisini veriyor. İngilizce bilirlik seviyeniz iyi seviyedeyse yine bize başvurarak kendi seviyenizde eğitim alabilir, eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Seçim yaptıktan sonra en iyi İngilizce eğitimini almaya başlayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok