Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Mert Harmankaya’nın Global Müzik Dünyasını Sarsacak Projeleri

Müziğe çok küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan  Mert Harmankaya  müziklerini peş peşe yayınlıyor. 1996 Kahramanmaraş doğumlu olan müzisyen,...

Mert Harmankaya’nın Global Müzik Dünyasını Sarsacak Projeleri
Müziğe çok küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan Mert Harmankaya müziklerini peş peşe yayınlıyor. 1996 Kahramanmaraş doğumlu olan müzisyen, İnşaat Mühendisliği lisansının yanı sıra otomobil yazarlığı ve gastronomi işleriyle de ilgileniyor. Müzik kariyerine House müzik alt yapıları ile başladı. Üniversite yıllarında aldığı eğitimler ile içinde yatan sanat tutkusunu gün geçtikçe hızla harmanladı. 

Türkiye’nin bir çok kaliteli DJ’ leri ve Prodüktörleri ile zaman geçirmiş olup bir çok Eventde sahne almış. Genç prodüktör, 2019 yılında ilk teklisi olan ‘’Memories’’ şarkısını  Hollanda patentli plak şirketi olan MadWorks Music ile yayınladı. İlk şarkısıyla batı ve doğu sentezlerini harmanlayarak severler tarafından ilgiyle karşılandı.2021 yılında ortak çalışma ile yayınladıkları , R&B müziğin kraliçelerinden olan Kelis ‘ in hit olmuş şarkısı ‘’Milkshake’’ i coverlayıp çok kısa sürede dijital platformlar adından çokça söz ettirdi.

Milkshake şarkısı dijitalde 5 Milyondan fazla kişi tarafından dinlenerek Pre-Hit statüsüne girmiş.

Mert Harmankaya’nın Global Müzik Dünyasını Sarsacak Projeleri
Ayrıca prodüktör Mert Harmankaya, 2022 yılında Dünya’da büyük bir ilgiyle karşılanacak projelere hazırlanıyor. Çok kısa sürede yaz sezonuna yetişmesi beklenen projelerini açıklayan müzisyen, hayatının dönüm noktası olabilecek iş birliklerine hazır olduğunu belirtti. En büyük hayallerinden birisi ise dünyanın en iyi sahneleri olan Tomorrowland Belgium ve Ultra Miami gibi sahnelerde, çıkaracağı hit şarkılar ile tüm dünyaya sanatını inşaa etmek istiyor.

Müziği dışında en büyük hobisi ise Formula 1 olduğunu söyleyen prodüktör Mert Harmankaya, aslında hayalinin F1 pilotu olmak istemesiydi fakat ülkemizde böyle bir kültürün daha yeni yeni geliştiği için geç kaldığını belirtti.

Son olarak dünyanın dört bir yanından destekler aldığını belirten sanatçı, başta İlkay Şencan olmak üzere,  Dimitri Vegas&Like Mike, VIZE, Tiesto , gibi dünya çapında ki isimlerden de şarkılarında destek gördü.

Mert Harmankaya Sosyal Medya; 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe