Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Baharı Hollywood bakımı ile karşılayın

Kıştan çıkıp yaza hazırlanan cildinizi yarım saatte canlandırmaya ne dersiniz? 30 dakika süren, Hollywood yıldızlarının da tercihi olan hydr...

Kıştan çıkıp yaza hazırlanan cildinizi yarım saatte canlandırmaya ne dersiniz? 30 dakika süren, Hollywood yıldızlarının da tercihi olan hydrafacial anti-aging cilt bakımı; gözenekleri sıkılaştırır, derinlemesine bir temizlik yaparken cildi yeniler ve anti-aging bakım yapar…

Güneşin yüzünü iyice göstermeye başladığı şu günlerde cildinize bakım yapmanın zamanı geldi. Ölü deri temizlenmeli, lekeler giderilip cilt yeniden canlandırılmalı, yaza hazırlanmalı… Tanfer Health&Aesthetic merkezinden Estetisyen Tuğçe Ürüm, cildinizi bahara hazırlamanız için bilgiler verdi…

Hydrafacial anti-aging cilt bakımı nedir?

Hydrafacial anti-aging cilt bakımı, kadın-erkek tüm cilt tipleri için uygun olan mekanik bir bakım protokolüdür, klasik bakımların aksine zaman kazandırır. Tedavi protokolü ortalama 30 dakika sürer, gözenekleri sıkılaştırır, derinlemesine bir temizlik yaparken cildi onarır, yeniler ve anti-aging bakım yapar. Hollywood yıldızlarının tercih ettiği bakımdır.

Hydrafacial cilt bakımı; yüz, boyun ve dekolte başta olmak üzere nemini ve elastikiyetini kaybetmiş, lekelenmiş, sivilcelenmiş, yapısı bozulmuş cilt dokusuna güvenle uygulanan temizleme, yenileme, nemlendirme ve antioksidan korumanın yapıldığı kombine bir medikal bakım işlemidir.

Uygulamanın faydaları nelerdir?

  • Kalıcı, acısız ve hızlı bir uygulamadır. Cilt özel bir vakumlama sistemiyle temizlenir.
  • Sıvı mikrodermabrazyon sonrası cilde çözünürlüğü yüksek anti-aging peptidler ve antioksidan serumlar yedirilir.
  • Mavi ve kırmızı led sistemleri ciltteki probleme yönelik olarak uygulanır.
  • Herhangi bir morluk, ödem, kızarıklık olmadan, gündelik hayata hemen dönülebilinir, sonuç anında görülür.

Tedavinin aşamaları nasıldır?


Temizleme: Cilt, vakum sistemi ile derinlemesine temizlenir.

Hydrapeeling: Vakum ve sıvı kullanılarak peeling işlemi normal prosedürde yapılır. Leke, akne izi ve gözenek olan ciltlerde, tahrişe sebep olmadan, kullanılan elmas başlıklarla cildin üst tabakasında mikrodermabrazyon sağlanıyor.

Serum infüzyonu: Ciltteki soruna göre sivilcelere, lekelere ya da kırışıklıklara uygun serumlar uygulanır. Kuru cilt ve ince kırışıklıklar için hyaluronik asit içeren, beyaz ve siyah noktalar, genişlemiş gözenekler ve aşırı yağ bulunan T bölgesine yağı dengeleyici serum uygulaması yapılır.

Nemlendirme: Özel spiral dizaynı sayesinde nemlendirici solüsyonlar, antioksidanlar, hyaluronik asit ve peptidler cilde uygulanır.

Led Terapi: Sivilceler için mavi ışık akneyi oluşturan bakterileri yok ederek porları temizler; ince kırışıklıklar için kırmızı led tedavisi elastin-kollajen lifleri uyararak yenilerini sentezletir ve cildi sıkılaştırır. Bakımdan hemen sonra ince kırışıklıklarda azalma gözlemlenir.

Önerilen seans sayısı nedir?

Haftada bir, dört ile altı seanslık bir kür idealdir. Sonucun korunması için ayda bir tek seans yapılması önerilir.

HANGİ CİLT TİPİNE NASIL BAKIM YAPILMALI?


Hassas cilt: Cilt hassasiyetini tespit ettikten sonra uygun olan tedavi bakım protokolü oluşturulur. Örneğin; hassas ciltte kılcal damar (korproz) var ise hamam, sauna, buhar ve sıcak duş, bu cilt yapısı için uygun değildir. Tedavide kullanılan ajanlara karşı hassasiyet var ise bitkisel yöntemlere geçilmesi gerekir. Hassas cilde sahip olan kişiler öncelikle günlük hayatlarında güneş koruyucu ürünleri düzenli kullanmalıdır.

Kuru cilt: Bu cilt tipinin en belirgin özelliği kırışıklıktır. Bu sebeple tedavisi için en uygun olanı nem bakımıdır. Yoğun nem veren tedavi protokolü oluşturularak bakım planlanır.

Yağlı cilt: Cilt sorunumuz sebum dengesini ayarlayabilmektir. Sebum dengeleyici ürünler ile birlikte beslenme şekli de düzenlenerek bakım protokolü oluşturulması gereklidir.

Karma cilt: Yüzün belirli bölgelerinde farklılıklar gösterebilen cilt tipidir. Örneğin yüzü kuru iken çene, alın ve burun bölgesi yağlı olabilmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe