Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Yaşınızı söylemeye çekinmeyin

Çevresel ve genetik faktörler sebebiyle daha erken yaşlanma belirtilerini gözlemliyoruz fakat Örümcek Ağı Estetiği yaşınızı dondurmayı başar...

Çevresel ve genetik faktörler sebebiyle daha erken yaşlanma belirtilerini gözlemliyoruz fakat Örümcek Ağı Estetiği yaşınızı dondurmayı başarıyor!

"İleride bıçak altına yatmak istemeyen pek çok kişi, henüz yaşlanma belirtileri başlamadığı halde, mevcut güzelliğini korumak için Örümcek Ağı Estetiği yaptırıyor" diyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, erken yaşlarda Örümcek Ağı Estetiğine artan talebin arkasında, insanların güzelliklerini koruma bilinci olduğunu söyledi: "Bireyler artık yaşlanmadan koruyucu önlemler almak istiyorlar. Bu bilinç hızlı bir şekilde gelişti ve gençlik son derece eğitimli ve donanım sahibi.

Yaşlanınca neler yaşayacağını, cildinde ne gibi değişimlerin olacağını çok iyi biliyor ve 20'li yaşlarda henüz ince çizgileri oluşmadan önlemler almaya bakıyorlar. Geliştirdiğim ameliyatsız cilt yenileme tekniği Örümcek Ağı Estetiğinin bu kadar sevilmesinin nedenlerinden birisi de bu aslında".

Cilt 25 yaşından sonra yaşlanmaya başlar

"Kolajen kırılmalarının 25 yaş sonrasında başladığını biliyoruz. Bu kırılma gözle görülebilen bir düzeyde değil, öncelikle cilt altında başlıyor. Eğer siz bu noktada Örümcek Ağı Estetiği ile müdahale ederseniz, yaşlanma sürecini durdurur, daha ileri yaşlara itersiniz. Genç kalabilmek bir ütopya gibi düşünülse de, bugün estetik cerrahinin geldiği teknolojik donanım, yeni yapılan çalışmalar, vücudun asıl neye ve nasıl ihtiyacının olduğunun çok daha iyi bilinmesi, güzel ve genç kalmayı hayal boyutundan çıkarıyor" diyen Op. Dr. Cihantimur, Örümcek Ağı Estetiğine bu yaşlarda başlayıp, muazzam bir koruyuculuk sağlanabileceğini vurguladı. Bu sayede hep yaşın geriden takip edileceği için, yaşının iyisi olmak mümkün ve yaşını söylemekten çekinmeyenlerin oranının bu sayede artığını söylüyor.

İyileşme süreci kısa, kesi yapılmıyor

"Tüm bu saydıklarıma ek olarak artık çoğu zaman zamansızlıktan dem vuran modern dünyamıza, iyileşme süreci kısa, kesi yapılmayan Örümcek Ağı Estetiği ile ayrıca cerrahi işlemlerin olası risklerini de ortadan kaldırıyoruz" diyen Cihantimur, hastaların uygulama sonrası derhal sosyal yaşantılarına dönebildiklerinin altını çizdi ve ekledi: Teknik özellikle ameliyatsız bir şekilde yapılabildiği gibi, içerisine Cihantimur Yağ Transfer tekniği de eklenerek operasyon şeklinde yapılabiliyor. Neden yağ enjeksiyonu? Çünkü içerisinde kök hücre var ve kök hücre ise bu isteklerimizi cevaplayabilecek bir yapıya sahip en büyük silah ve en verimli halde yağ hücrelerinde bulunuyor. Hastamızın genellikle göbek ya da kalça bölgesinden bir miktar yağ alıyoruz, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz. Bu haliyle Total Yüz Yenileme olarak, muhteşem bir değişime imza atıyoruz".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe