Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

2016 senesinin parlayan estetik uygulamaları

Güzellik, estetik cerrahi ve medikal uygulamalar her geçen yıl artan bir ivme ile talep görüyor. 2016 senesinde de ameliyatsız estetik ve me...

Güzellik, estetik cerrahi ve medikal uygulamalar her geçen yıl artan bir ivme ile talep görüyor. 2016 senesinde de ameliyatsız estetik ve medikal uygulamalar ipi göğüsledi.

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, 2016 senesinde kliniklerinde en fazla tercih edilen uygulamaları sıraladı: "Geçmişte mankenlerin, sanatçıların veya göz önünde olanların çok daha fazla tercih ettiği estetik cerrahi ve medikal uygulamalar, artık hemen herkesin ilgisini çeken, yaptırılan veya yaptırılmayı planlanan işlemler. Nedeni ise insanların eskisine nazaran çok daha fazla bilinçli olmasıdır.

Artık bir ev hanım kendisine yatırım yapması gerektiğini biliyor ve istiyor. Bir öğretmen öğrencilerine daha güzel görünmek istiyor ya da bir bankacı kariyer basamaklarını daha emin adımlarla çıkabilmenin yolunun, canlı, aktif ve bakımlı bir ifade yolduğunu biliyor. Bu sebeple 2016 yılı tam manasıyla estetik cerrahi ve medikal uygulamaların herkes tarafından faydalanıldığı bir sene olarak geçti".

Örümcek Ağı Estetiği en favori uygulama

"Ameliyatsız tekniklerimden birisi olan Örümcek Ağı estetiği, son 5 senedir olduğu gibi 2016 senesine de damgasını vurdu. İsim ve patent hakkını da almış olduğumuz tekniğimin bu kadar fazla talep ediliyor ve seneye en fazla yapılan estetik uygulama olarak adını yazdırıyor olmasının sebebi, memnun kalanların sayısının çok fazla olması. Örümcek Ağı estetiğini yaptıranlar mutlaka cildinde kırışıklık veya form kaybı gibi sorunları olan arkadaşlarına uygulamayı tavsiye ediyorlar. Bu sorunu yaşayanlar da zaten arkadaşının cildindeki değişimi gözlemliyor ve sonucun etkisinin nasıl yaşandığını bizzat şahit olarak bize geliyorlar.

Örümcek Ağı estetiğinin favori olmasının diğer sebepleri ise ameliyatsız, kesisiz, sosyal hayatı etkilemeyen bir uygulama olmasından kaynaklanıyor" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, 2017 senesinde de tekniğin yine çok fazla talep göreceği öngörüsünde olduğunu belirtti.

Kök hücre yağ enjeksiyonları ivme kazandı

"2016 senesinde soyadımla anılan Cihantimur Yağ Transfer tekniği bir diğer en fazla talep gören uygulama oldu çünkü insanlar artık kök hücrenin ne demek olduğunu, nasıl avantajlar sağladığını çok iyi biliyorlar. Bedenlerine yabancı bir madde sokmak yerine, hem bölgesel yağlarından kurtuluyorlar, hem de bu yağları ihtiyaçları mertebesinde bir başka alana transfer edilebileceğini biliyorlar. Kök hücreden zengin olan bu yağ enjeksiyonu, yüze, dudaklara, göğüslere, kalçalara enjekte edilebiliyor.

Bacak çarpıklıkları düzeltilebiliyor veya kalınlaştırılması istenilen alanlara şekil verilebiliyor" ifadesinde bulunan Cihantimur, Örümcek Ağı estetiği gibi Cihantimur Yağ Transfer sisteminin de avantajları sebebiyle, önümüzdeki yıllarda çok daha fazla rağbet göreceğini söyledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe