Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Gıdı aldırma nedir?

Boynun başlangıcı, çenenin altında olan bölgeye, gıdı adı verilmektedir. Yağ birikmesi sonucunda gıdı bölgesinde sarkma ortaya çıkar. Bunun ...

Gıdı aldırma nedir? Ameliyatsız gıdı aldırma ve fiyatları hakkında pek çok detayı içeriğimizde bulabilirsiniz. Tıklayın ve öğrenin!
Boynun başlangıcı, çenenin altında olan bölgeye, gıdı adı verilmektedir. Yağ birikmesi sonucunda gıdı bölgesinde sarkma ortaya çıkar. Bunun yanın gıdı bölgesindeki derinin gevşemesi ile de gıdının sarkması problemi yaşanır. Estetik bir işlem olan gıdı aldırma da bu problemden kaynaklı olarak gerçekleştirilmektedir. Peki, gıdı aldırma nedir? İçeriğimizde konunun pek çok detayından söz edeceğiz.

Gıdı Aldırma Ne Demek?

Çene ve boyun arasındaki bölümde biriken cilt dokuları ya da biriken yağların alınması, bunun sonucunda gıdı bölgesinde estetik bir görünüm kazandırılması, gıdı aldırma olarak adlandırılmaktadır. Yaşlanma ve kilo alma gibi durumlar sonucunda ortaya çıkan gıdı sarkması, kişinin görünümünü olumsuz etkiler. Bunun için de gıdı estetiği gerçekleştirilir. Cerrahi bir işlem olmadan gerçekleştirilen ameliyatsız gıdı aldırma da kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir uygulamadır.

Ameliyatsız Gıdı Aldırma

FDA tarafından onaylı olan soğuk lipoliz tekniği ile gıdı bölgesindeki yağların alınması ve bölgeye doğal bir görünüm kazandırılması sağlanmaktadır. Genellikle tek seans yeterli olmazken, gıdı bölgesindeki yağlanma oranına göre seans sayısı değişiklik göstermektedir. Genel olarak baktığımızda, yağlanma çok az ve rahatsız edici ise tek seans yeterli olur. Yağlanma oranı orta ya da ileri seviyede ise 3 ve daha fazla seans gerekir. Bunun dışında ameliyatlı gıdı aldırma işlemi de bulunmaktadır. Ancak bu tamamen yağ dokusu ile alakalı bir durumdur. Bu nedenle mutlaka uzmandan gerekli bilgiler alınmalı, cildinize en uygun teknik tercih edilmelidir.

Gıdı Aldırma Fiyatları: Flora Klinik

Pek çok teknik ile gıdı aldırma konusunda başarılı çalışmalar gerçekleştiren Flora Klinik, size en doğru tekniği uygulayacaktır. Üstelik gıdı aldırma fiyatları her ne kadar değişiklik gösterse de Flora Klinik’teki uzmanlar, cilt tipinizi inceleyecek ve gerekli fiyat düzeyini size ileteceklerdir. Ancak genel anlamda;

     Gıdı bölgesindeki yağlanmanın türü,

     Yağlanma miktarı,

     Uygulama ve

     Seans sayısına göre gıdı aldırma fiyatı belirlenmektedir.

Tecrübeli bir klinik olma özelliğine sahip olan Flora Klinik, gıdı bölgesindeki yağlanmadan şikayetçi olanlar için son derece profesyonel uygulamalar gerçekleştirmektedir. Siz de +90 212 215 57 87 numaralı telefondan kliniğe ulaşabilir ve gerekli detayları uzmanlardan öğrenebilirsiniz. Biz de bu içeriğimizde “Gıdı Aldırma Nedir?” sorusuna genel anlamda cevap vererek sizi bilgilendirmeye çalıştık.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok