Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Bar ekipmanlari alirken nelere dikkat edilir?

Barlar özellikle restoran, otel ve çeşitli işletmelerin popüler alanlarından biridir. Her geçen gün yenilenen barlarda çeşitli ekipmanlara d...

Bar ekipmanları alırken nelere dikkat edilir?

Barlar özellikle restoran, otel ve çeşitli işletmelerin popüler alanlarından biridir. Her geçen gün yenilenen barlarda çeşitli ekipmanlara da ihtiyaç duyuluyor. Barda ihtiyaç olacak ekipmanları belirlemek için öncelikli olarak bir bar ekipmanları listesi oluşturmak gerekir. Bar ekipmanları bir barda olması gereken elektronik ve çeşitli destek malzemelerinden oluşur.

Bar blendırı, kahve makinesi, narenciye sıkacağı, kahve öğütücüsü, buz kırıcı, kettle, sıcak su makinesi, kuruyemiş ısıtıcısı gibi temel ekipmanlar bir barın olmazsa olmazlarındandır. Siz de ihtiyacınız olan ekipmanları belirlemek ve fiyat karşılaştırması yapmak için Cafe Mutfak ürünlerine göz gezdirmelisiniz. Bar ekipmanlarına sahip olmadan önce bazı önemli kriterlere dikkat etmeniz gerekir. Her bir kriter siz ek bir maliyetten ve zaman kaybından koruyacaktır.

Bar Ekipmanları Nelerdir?

Restoran ya da otelinde bar mekanı düzenlemek isteyen herkes ihtiyaç olan ekipmanlar ve maliyetler hakkında bilgi sahibi olmak ister. Bar ekipmanları kendi içinde öncelikle iki gruba ayrılır. Bunlar içinde ilki barmen ekipmanları olarak karşımıza çıkıyor. Barmenin hazırlık aşamasında kullandığı çeşitli araç ve gereçler vardır. Bunlar; shaker, pipetlik, peçetelik, servis tepsisi, buz kovası, bardak, kadeh, fincan, makas, kesme tahtası, çeşitli kaşıklar gibi temel araç ve gereçlerdir.

Bir diğer grup ise cafe bar ekipmanları olarak bilinir. Bunlar; elektrikli buz kırma makinesi, kahve makinesi, blender, kettle, çay makinesi ve çok daha fazla elektronik alettir. Konu yeni bir mekan açmak olunca, ihtiyaç olacak pek çok ekipmandan bahsedilebilir. Bunların başında da ihtiyaçları doğru belirlemek gelir. Cafe Mutfak ürünleri içinden yapacağınız seçimlerle doğru ürünlere doğru fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Bar Ekipmanı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bar Ekipmanı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu ürünlerin normal mutfaklar için değil de endüstriyel mutfak için üretildiğinden emin olmaktır. Barda içecek ekipmanları çok yoğun kullanılır ve ev tipi ürünler bu yoğunluk için uygun değildir. Profesyonel cafe bar malzemeleri ile çok daha hızlı ve çok sayıda ürün hazırlanabilir. 

• Bar malzemesi ve ekipman almadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri ürünün gıda ile teması söz konusu olduğunda paslanmaz olması gerekir. Paslanmaz bir ürün aldığınızdan emin olmalısınız.
• Ekipman alırken mutlaka ürünün garantisi olup olmadığı araştırılmalıdır. Herhangi bir sorunla karşılaşıldığında hızlı ve garanti kapsamı içinde çözümlenmesi önemlidir.
• Ölçü için kullanılacak çeşitli ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu ürünlerin doğru ölçülendirilmiş olduğunu kontrol etmeniz gerekir.
• Ürünlerin ergonomik olup olmadığı yani kullanışlı olup olmadığını tespit etmek, sizi zaman ve maliyet kaybından kurtaracaktır.

Endüstriyel mutfak ürünleri içinde önemli bir yere sahip olan bar ekipmanları, yeni teknolojilerle birlikte ihtiyaç doğrultusunda sürekli geliştirilmeye devam ediyor. İhtiyacınız olan ürünleri doğru belirledikten sonra uzun yıllar kullanabileceğiniz, yüksek kapasiteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Lezzetli sunumlar yapmanıza yarayacak bu gelişmiş ürünler sayesinde çok sayıda müşteriye hızlı ve kaliteli bir hizmet verebilirsiniz. Siz de bar ekipmanları listenizi hazırladıktan sonra Cafe Mutfak ürünlerine göz gezdirebilir, kaliteli ve güvenilir ürünlere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe