Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Kadınların zevk noktaları

Vücudunuzdaki haz noktalarını ne kadar iyi bilirseniz partnerinize de o noktaları keşfetmesi için yol göstermeniz kolaylaşır! Seksten da...

Vücudunuzdaki haz noktalarını ne kadar iyi bilirseniz partnerinize de o noktaları keşfetmesi için yol göstermeniz kolaylaşır!

Seksten daha fazla haz almak istiyorsanız, erkeğinizi zevk noktalarınıza doğru sürüklemekten utanmamalısınız. Yönünü şaşırmış ellerine yol göstererek ya da kulağına hafifçe fısıldayarak sizi zevkten uçuracak bölgeleri keşfetmesine fırsat verin. Ya da en iyisi siz bu yazıyı partnerinizle de paylaşın!

Sıkı durun! Şimdi kadın bedeninde hızlı ve ‘hazlı’ bir yolculuğa çıkıyoruz! Kadınların zevk noktalarını ve hassas bölgelerini açıklıyoruz!

Beyin
Artık hepimiz biliyoruz ki zevk almaya önce beynimizle başlıyoruz. Beynimiz sekse ne kadar hazırsa vücudumuz da o kadar istekli oluyor. Dolayısıyla şehvet dolu bakışlar, sekse davet eden ama asla kaba olmayan tatlı sözler beyni seks düşünmeye sevk ediyor.

Saçlar
Kadınların saçları dokunulmaya ve okşanmaya fazlasıyla duyarlıdır. Pudra.com’un sevgili erkek okurları, yumuşak hareketlerle dokunup, kokusunu içine çektiğiniz, sıcak nefesinizi hissettirecek kadar yakın olduğunuz saçlarla bir kadını baştan çıkarabilirsiniz.

Boyun

Kadınlar boyunlarının öpülmesinden zevk alırlar. Ön sevişme esnasında yumuşak öpücükler ve dili kullanarak kurulan temas, sevişmenin ateşli anlarında şiddetini daha da artırabilir. Ama zamanlamaya dikkat etmek gerekir. Sevişmeye başlar başlamaz, daha moda girememişken ıslaklığın ve emiciliğin dozunu fazla artıran erkekler, ne yazık ki kadına zevk verme konusunda başarısız olmaya mahkumdurlar. Ayrıca iz bırakmadan haz vermek de önemli…

Sırt
Sırt, sevişmede erkeğin en son aklına gelen bölge olmasına rağmen aslında kadınların en çok tahrik oldukları bölgelerin başında gelir. Sırt masajıyla başlayan, sonra tahrik edici okşayışlar ve öpücüklerle devam eden tensel temas, iyi bir ön sevişme yöntemidir.

Dudak
Erkekler, dikkat! Kadınlar, dudaklarına parmak uçlarıyla dokunmayı bilen erkeklere tam not veriyor. Tabii sadece parmak dokunuşlarıyla yetinmek olmaz. Ön sevişme esnasında hafif dudak dokunuşları, seksin ısısını iyice artırdığı anlarda şehvetli öpüşmeyi bilen erkekler kazanır!

Göğüs uçları
Meme uçları, kredisi sonsuz olan haz noktalarıdır. Gerek ön sevişmede gerekse de orgazm anında kadınını hazzın doruklarına ulaştırmak isteyen erkekler için meme uçlarına temas etmek çok önemlidir. Oldukça hassas olan meme uçları, belirgin hale geldiğinde, kadın çoktan tahrik olmuş demektir!

U noktası
İdrar yolunun tıp dilindeki adı olan uretradan adını alan U noktası, idrar yolu girişinin iki yanında bulunan duyarlı doku parçalarıdır. Vajina girişinin hemen üst kısmında yer alan bu nokta, dokunulduğunda kadınların bir kısmına zevk verir.

G noktası

Yeri hakkında değişik iddialar olsa da bu noktaya adının baş harfini veren Dr. Grafenberg’e göre, vajinanın ön üst duvarında, girişten sonraki yolun 1/3’lük kısmının sonunda (girişten yaklaşık 4 cm sonra) kadının prostat bezine temas etmenin mümkün olduğu bölgedir.

Popo
Kadınlar popolarına dokunulmasından çok hoşlanırlar. Hafif bir masaj, sevişmeyi başlatmak için iyi bir yoldur. Sevişmenin ilerleyen zamanlarında, kalçaların sıkılması, orgazm hazzını da doruklara taşımaya yardımcı olur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe