Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Erkeğin Yatakta İstediği 10 Şey

Çoğu çift evliliklerin ya da birlikteliklerinin bir döneminde aşkı, şehveti ve isteği kaybedebilir.  Ama eğer siz bu duyguları yitirmemek iç...

Çoğu çift evliliklerin ya da birlikteliklerinin bir döneminde aşkı, şehveti ve isteği kaybedebilir.  Ama eğer siz bu duyguları yitirmemek için neler yapmanız gerektiğini biliyorsanız o zaman şanslısınız.
Tutkuyu ve aşkı daimi kılmak için neler yapmak gerekiyor?

1. Şevk, istek:  En son ne zaman onunla birlikte olmak istediğinizi gösterdiniz. Her zaman eşiniz seksi başlatan tarafsa biraz da siz insiyatifi ele alın.

2. Çeşitlilik:  Yatakta hep aynı şeyleri mi yapıyorsunuz. Değişik pozisyonlar deneyerek, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Ufkunuzu genişletin.

3. Macera:  Değişik yerlerde hiç sevişmeyi düşündünüz mü? Ona fantazilerinizden bahsettiniz mi?

4. Cömertlik:  Herkes değişik şeylerden hoşlanır. Hiç bir beklentiniz olmadan onun zevk alması için hoşuna giden şeyleri yapın. Göreceksiniz o da aynı cömertliği sizin için gösterecektir.

5. Gerçeklik:  Kocanıza ne istediğiniz açıkça söyleyin. Onun size gülmesinden ya da eleştirmesinden asla çekinmeyin, utanmayın. Yatak odasında paylaşılan herşey orada kalır bunu asla unutmayın.


6. İlgi:  Çocuklar ya da ev işleri yüzünden kocanızı asla ihmal etmeyin. Onunla geçireceğiniz eğlenceli zamanlar size bütün sıkıntılarınızı unutturacak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

7. Cesaret:  Taraflardan birinin daha çok istekli olması bazen problem yaratabilir. Sizin hazır olmanız, karşı tarafın da hazır olacağını garanti etmez. Unutmayın erkeklerin de bazı stresli durumlarda seks istemedikleri zamanları olabilir. Çiftler konuşarak, kırılmadan bu konularda birbirleriyle anlaşabilirler.


8. Güven:  Kendinize yatakta ne kadar güveniyorsunuz? Güveniniz ne kadar çok olursa yaşadıklarınız da mükemmel olacaktır. Kendinizi rahat bırakın ve hiçbirşey düşünmeyin.


9. Cazibe:  Eşinize hala güzel görünebiliyor musunuz?  Arasıra seksi şeyler giyip onu heyecanlandırabiliyor musunuz?  Sizi beğenip istemesi için elinizden geleni yapın.


10. Zevk almak: Hayattan zevk almak ve eşinizin de bu zevki almasını sağlamak için elinizden geleni yapın. Başbaşa bir tatile çıkın. Hayatınızdaki en değerli varlığa hak ettiği ilgiyi gösterin.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe