Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Beğendiğiniz erkeğin ilgisini çekmek için

Hoşlandığınız erkeğin sizinle ilgilenmesini sağlamak için size tam 5 yol öneriyoruz. Bu yöntemleri uygulamak çok kolay ama işe yarıyor! ...

Hoşlandığınız erkeğin sizinle ilgilenmesini sağlamak için size tam 5 yol öneriyoruz. Bu yöntemleri uygulamak çok kolay ama işe yarıyor!

Hoşlandığınız bir erkeğin ilgisini çekebilmek için nereden başlayacağınızı iyi bilmelisiniz. Biliyoruz, o başlangıç noktasıdır her zaman en zor olan. Ama bazen en zor yol diye düşündüğünüz şey aslında en basit olandır.

Erkeğin ilgisini çekmeye yarayan 5 yöntemi bir araya getirdik. Çok basit görünebilir ama emin olun, işe yarıyor!

Daha yaklaşın
Yakın durmaktan kastımız, iz üstündeki bir avcı gibi olmak ya da daha fazlası değil. Fakat ona sizin ilgi alanınız içinde olduğunu hissettirecek yeterli mesafede yaklaşmanız gerektiğini söylemek istiyoruz.

Örneğin o beğendiğiniz erkek, bulunduğunuz odanın ya da barın diğer tarafındaysa, onun gözünün önüne gelecek şekilde yer değiştirin. Yalnız oturuyorsa yalnızlığına dahil olmak için yanına gidin. Birine yakın durursanız eğer, aranızda kimyanızın uyuşup uyuşmadığını, gidişatla ilgili pozitif bir gelişme olup olamayacağını, aranızda flörtöz bir enerji gelip gelişmediğini anlamanız kolaylaşır.

Daha fazla gülümseyin
Hiç kimse yüzünde tatlı bir tebessüm olmayan biriyle diyalog kurmaz istemez. Gülümseme, sizi yanına yaklaşılabilir biri haline getirir. Gülebilen insanlar, onlarla iyi zaman geçirilebileceğinin de sinyalini verirler karşı tarafa. Yalnız, gülümsemeyi çılgınlar gibi gülmeyle karıştırmayın. Çünkü flört başlangıcında abartılı sırıtmalar çok iticidir. Yüzünüze en doğal, en içten gülümsemeyi yerleştirin.

Kahkaha atın
Okul kızları gibi kıkırdamak her zaman çok çekici olmayabilir ama doğal bir kahkaha atmaya açık olmak korkulacak bir şey değildir. Kahkaha atabilmek, espri anlayışınız olduğunu gösterir ki bu da pek çok erkeğin hoşuna gider. Şakalarına güldüğünüzü görmek, kendisini iyi hissetmesini sağlar. Sizin ilgi alanınızda olduğunu fark etmesine de yardım eder.

Dokunun
Uygunsuz olmayan dokunmaları kast etmiyoruz elbette. Bunun için henüz erken! Ona meyilli durun ve konuşurken zaman zaman koluna, sırtına dokunun. Dokunmak, karşınızdaki erkeğe, görmezden gelemeyeceği kadar onunla ilgilendiğiniz mesajını verir.

Göz kontağı kurun
Eğer birinin gözlerinin içine bakmıyorsanız onunla sağlam bir iletişim kuramazsınız. Şu çok net ki, biriyle flört ya da hoşlanma aşamasındayken kolay kolay onun gözlerinin içine bakamazsınız; gözleriniz yere ya da odanın içindeki başka yerlere odaklanır. Ama elinizden gelenin en iyisini yapın ve onunla konuşurken gözlerinizi gözlerinin içine dikin. Biraz seksi, biraz ateşli bakmak onun ilgisini çekmek için kelimelerden daha fazla işe yarar. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe