Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Erkekler yatakta değil beyinlerinde sınır koyuyor!

İnanılanın aksine erkekler için yatakta her şey mübah değildir, onlarında nefret ettiği pozisyonlar, kelimeler ve tutumlar vardır. Er...

İnanılanın aksine erkekler için yatakta her şey mübah değildir, onlarında nefret ettiği pozisyonlar, kelimeler ve tutumlar vardır.

Erkekler kız arkadaşlarının deneyimsiz olmalarına artık tahammül edemiyorlar, özellikle yatakta düşüncesiz davranmanıza katlanamıyorlar.
Erkeklerin yatakta nefret ettiği durumları öğrenmek istiyorsanız buyurun okuyun.

Erkekler sevdiği kadının daha önceki sevgilileriyle olan sevişme videoları olmasından nefret eder. Ve hatta seksi fotoğraflardan bile kıskanır.

Sadece uzanıp yatan kadınlar erkekler için çok cezbedici görünmüyor. Altta olsanız bile hareket halinde olmanız erkeklerin ateşlenmesine sebep olur. Ama kımıldamadan yatarsanız erkek bunu sorgulamaktan zevk alamaz.

Eğer üstte siz varsanız ve bir şeyler için acele ediyorsanız erkek arkadaşınızın hoşuna gitmeyecektir. Çünkü yaptığınız ani ve sert hareketler sonucunda penisinin kırılmasından korkuyor ve geriliyordur. Her ne erkek arkadaşınızın cinsel uzvu kemik olmasa da, kasların sert darbelerle eğildiğini biliyoruz. Siz siz olun nazik ve dikkatli davranın.

Tırnaklarınızı geçirip sırtında derin yaralar bırakmayın. Her ne kadar seks sırasında bu durum çok cezbedici gelse de her şey bitip ayna baktığı zaman bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir. Spor salonunda üstünü çıkaramayacak, erkek arkadaşlarıyla evde rahat rahat üstsüz takılamayacak ve yaralar geçene kadar aklı onlarda olacak.
Poposundan uzak durun! Her ne kadar kalçalarımızda ve malum bölgemizde çok sayıda sinir uçları olsa da ve bu bazı durumlarda zevk verse de erkekler kalçalarına uzanan ellerden hiç haz etmezler. Ve çoğu zaman siz sadece tutuyor olsanız bile seksi yarıda kesebilirler.

Her ne kadar çok normal bir durum olasa da, kadının farkında olmadan başına gelen bir olay olsa da ve asla utanılacak bir durum olmasa da erkekler vajinaya kaçan ve daha sonra sesli bir şekilde dışarı çıkan hava akımından nefret ederler. Pek çok azı bunun olası bir durum olduğundan habersizdir.

Erkek boğa siz kovboy pozisyonundayken iki büklüm olmanız erkeğin sinirlerini bozar ve sürekli olarak sizi doğru pozisyonu almanız için zorlar. Sırt kamburunuzu istemsiz şekilde dışarı çıkarıyorsunuzdur. En iyisi siz sevgilinizi dinleyin ve bedeninizi rahat bırakın.

Çok kuru olduğunuzda  erkek arkadaşınız sizin onu arzulamadığınızı düşünür, Eğer ıslanmıyorsanız ve bu artık sizin için bir problem haline geldiyse eğlenceli ve değişik bir durum olacakmışcasına sevgilinize kayganlaştırıcı kremlerden kullanmayı önerin.
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe