Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Profesyonel cilt bakımlarıyla kendinize özen gösterin

Günlük hayatın yoğun temposu cildimizi eskiten etkenlerden biridir. Belirli aralıklarla yapılacak bakımlarla, cildin doğal yapısı koru...

Günlük hayatın yoğun temposu cildimizi eskiten etkenlerden biridir. Belirli aralıklarla yapılacak bakımlarla, cildin doğal yapısı korunabilir ve olumsuz etkiler en aza indirilebilir. Bu uygulamalar ister evde istenirse de profesyonel ellerde yapılabilir.

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nden Uzman Estetisyen Melis Önder cilt bakımının önemi ve son dönemdeki popüler uygulamalarla ilgili şu önemli bilgileri aktarıyor: “Cilt bakımı birçok farklı yolla sağlanabilir. Son dönemlerde anti-aging (yaşlanma karşıtı) bakımlar büyük oranda tercih ediliyor. Anti-aging bakımlar yaşlanmayı mümkün olduğunca yavaşlatmak ve vücudun bir bütün olarak orantılı ve sağlıklı yaşlanmasını sağlamak amacıyla uygulanır.

Bunun yanı sıra aydınlatıcı leke bakımları, lifting bakımları ve kolajen bakımlar sıkça tercih edilen bakımlardır. Cilt 30‘lu yaşlara yaklaştıkça daha yoğun bir bakıma ihtiyaç duyar. Bu tür bakımlar cildin yapısına ve ihtiyaçlarına göre seçilmiş özel maskeler ve ürünlerle karşılanır.

Ayrıca cildin günlük temizliği de çok önemlidir, cildin normal dengesini korumak için uzman tarafından yapılan derin temizlik ve ardından da cilde uygun ürünler kullanılması şarttır. Fakat tüm bunlarda her şeyden önemlisi cildimizi tanımalıyız ve neye ihtiyacı olduğunu bilmeliyiz.”

2013 yılı içerisinde en popüler olan uygulamaları da sıralayan Önder, “Cildin doğal yaşlanma sürecini dengeleme amaçlı uyguladığımız yoğun yenileme kürleri ve saf altın yapraklarıyla uygulanan master bakımlar öne çıkıyor. Bu bakımlar cildin yapısını oluşturan kök hücrelerin aktive olarak yeni hücre oluşumunu sağlarken, aynı zamanda kolajen yapının güçlenmesini ve sağlıklı bir cilde kavuşulmasını sağlıyor” şeklinde konuştu.

Uzman Estetisyen
Melis Önder
Artık erkeklerin de kadınlar kadar cilt bakımına önem verdiğini sözlerine ekleyen Melis Önder, her iki grup içinde öne çıkan uygulamaları şöyle özetledi: “Güzelliğine ve bakımına düşkün kadınların en önem verdiği nokta, canlı ve sağlıklı bir cilde sahip olmak…

Özellikle klasik cilt bakımlarından sıkılmış ve ‘enjeksiyona hazır değilim’ diyenler için çok farklı bakımlar uygulanabilmekte. Bunların başında SPOT PEEL , MILK PEEL ve COSMO PEEL gibi bakımlar son zamanlarda kadınların tercihlerinin başında geliyor.

Cildin canlılığını, kalitesini ve dinamizmini artırmaya yönelik gözaltı morlukları ve torbalanmaları, çizgi ve kırışıklıklara karşı bakımlar özellikle erkeklerin öncelikleri arasında yer almaktadır.”


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe