Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Yemek Yapmayı Kolaylaştırıyoruz

Keyifli bir kahvaltı, lezzet dolu bir çay saati, akşam işten eve gitme nedenlerini arttıracak tadına doyulmaz menüler, hayatı güzelleştirm...

Keyifli bir kahvaltı, lezzet dolu bir çay saati, akşam işten eve gitme nedenlerini arttıracak tadına doyulmaz menüler, hayatı güzelleştirmenin en etkili yoludur. Yemek yapmanın vakit alan ve zahmetli tarafı genellikle bu enfes menülerden vazgeçmeye neden olur. Oysa işleri kolaylaştıracak, size mutfakta zaman kazanmanın tekniklerini gösterecek, yemek yapmayı sadece bir gereksinim olmaktan çıkarıp keyifli bir hobiye dönüştürecek Türkçe bir yemek bloğu var. Birbirinden güzel ve kolay yemek tarifleri, pratik öneriler, alışveriş fikirleri, yemek pişirme teknikleri, dünya mutfağından farklı bakış açıları ile yemek yapmayı kolaylaştıran kolayyemektarifleri.org, yemek saatlerini daha keyifli kılmayı amaçlıyor.

Çay saatleri için kolay kurabiye ya da poğaça tarifleri, lezzetli ve pratik börek, çörek, kek tarifleri, hemen herkesin çok sevdiği kısır, mercimekli köfte, patates salatası, makarna salatası gibi gündüz aperatifleri kolayyemektarifleri.org’da okuyucuya canlı ve net görsellerle sunuluyor. İştah açan görseller, alışılmış tarif kalıplarını zorlayan yaratıcı öneriler yemek tarifleri için de geçerli. Zeytinyağlı yaprak sarmasından, karnıyarığa, ıspanak yemeğinden mercimek çorbasına, avcı kebabından patates püresine kadar bir birinden lezzetli geleneksel tatlar yapılması kolay formüllerle sunuluyor.

Osmanlı yemek kültürü, makarnanın tarihi, Ortadoğu yemeklerinin Türk yemek kültürüne yansımaları, Avrupa damak tadının Osmanlıdaki izleri, mutfak malzemesi kalıntılarından yola çıkan Bizans’ta, Roma’da, Antik Yunan’da, eski Türker’de pişirme teknikleri gibi yemeğin entelektüel tarafına da dokunan içerikler paylaşan blog, dünya mutfağından popüler yemek tarifleri de sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok