Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Kök hücreyle gelen gençlik

Yağ enjeksiyonu, son yıllarda adını fazlaca duyduğumuz, kişinin kendi vücudundan alınan yağların bazı işlemlerden geçirilerek, sorunlu bölge...

Yağ enjeksiyonu, son yıllarda adını fazlaca duyduğumuz, kişinin kendi vücudundan alınan yağların bazı işlemlerden geçirilerek, sorunlu bölgelerle enjekte edilme yöntemidir. 

Cihantimur Yağ Transfer sistemi ise, klasik yağ enjeksiyonlarından farklı olarak, hücre yenileyici özelliği ile ameliyatsız güzelleşmek isteyenlere daha kalıcı ve canlı bir konfor sağlıyor, kısaca bölgesel yağlanma baş tacı ediliyor.

Yağ enjeksiyonu bugün sadece yerçekimi ve yılların etkisiyle oluşan yüz bölgesi sorunlarında değil, beden üzerinde form kaybı yaşayan, diriliğini ve canlılığını kaybeden her alana uygulanabiliyor. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, soyadıyla anılan tekniğin ayrıntılarını anlattı: " Cihantimur Yağ Transfer sistemi, diğer yağ dolgu işlemlerine göre daha kalıcıdır. Kişinin kendi bedeninden, özellikle bölgesel yağlanma alanlarından aldığımız yağ hücrelerini, kapalı lipokid sistemiyle biriktiriyor ve sonrasında uygulama yaptığımız alana enjekte ediyoruz. Kök hücreden zenginleştirilmiş yağ dokusu, bu sistem sayesinde canlı kalarak, transfer edilen alana ve dokulara çok daha iyi uyum sağlıyor.

Dokununca doğal bir his veriyor ve canlılık oranı çok daha fazla olan kök hücreler, uygulanan yerde gelişimini devam ettiriyor. Ayrıca hasta bu sayede bölgesel yağlanmadan da kurtulmuş oluyor" dedi.

Cihantimur Yağ Transfer Sistemi ve Kök Hücre

Ameliyatsız, kesisiz bir uygulama olan Cihantimur Yağ Transfer sisteminin lokal anestezi veya hafif uyku veren sedasyon anestezi altında yapıldığını söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, ince uçlu iğneler vasıtasıyla yapılan işlemin, uygulama alanına göre ortalama yarım saat içinde tatbik edildiğini söyledi: " Bazı yağ hücreleri dokuya uyum sağlayamadığı için vücuttan atılır. Dolayısıyla enjekte edilen hücrelerin %20- 30 'u civarında kayıp olur. Cihantimur Yağ Transfer sisteminde kök hücreler canlı kaldığı için bu kayıpları yaşamıyoruz ve çok daha fazla canlı doku toplayabiliyoruz" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, " Yüze aşırı yağ enjeksiyonu yapılması çirkin, doğal olmayan görüntülere, şişkinliğe sebep oluyor, bu sebeple bunun için deneyimli, ince işçilik yapan doktorları tercih etmeni öneriyorum" ifadesinde bulundu.

Bölgesel yağlanmaya son

Sadece Estetik International kliniklerinde uygulanan Cihantimur yağ transfer sistemi, yüz germe, meme büyütme, çarpık bacak düzeltme, kaza sonrası deformiteleri giderme, kalça kaldırma ve dudak kalınlaştırmada da tercih ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe