Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Artık yaşınızı dondurun

Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni umutları beraberinde getirse de, zamanın yıpratıcı etkisi de beraberinde yaşanıyor. Seneler geçse bile, ...

Yeni yıl, yeni başlangıçlar ve yeni umutları beraberinde getirse de, zamanın yıpratıcı etkisi de beraberinde yaşanıyor. Seneler geçse bile, bu istenmeyen etkilere dur demek ve yaşının iyisi olmak mümkün.

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur,"Yeni bir yıl daha geldi. Hepimiz biraz daha olgunlaşıyor, biraz daha umutla bakıyoruz hayata. İç dünyamız bu denli renkli bir haldeyken, dış güzelliğimiz canımızı sıkabiliyor. Size bu yolda eşlik edebilecek, bazı asistanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. 30 yaşını aşmış her insan, mutlaka cildinde bazı form kayıplarını hissediyor. Bu durumu hızlandırmak da mümkün, yavaşlatmakta.

Kliniğime gelen her hastama cilt güzellikleri için temelde söylediğim 5 önemli nokta vardır. Bunlar: hayatından suyu, sporu ve sağlıklı beslenmeyi eksik etme, sigaradan uzak dur ve mutlaka cildini iyi bir kremle destekle!" ifadesinde bulundu.

Yaşının iyisi olmak

"Yaşlanma fizyolojik bir süreçtir. Fakat yaşlanmayı reddetmek ve yaşıtlarınıza göre daha parlak, canlı ve formunda bir ciltle, ruhunuza yaraşır bir şekilde ilerlemeniz mümkün. Kliniklerimde özellikle talep gören Örümcek Ağı estetiğini uyguluyoruz. Tüm bu koşuşturma içerisinde ameliyatsız, pratik ve konforlu bir uygulama olduğu için çok seviliyor. Örümcek Ağı estetiği için, yaş geçtikçe azalan ve kırışıklıkların temel sebebi olan kolajeni destekleyen, vücudun yeni kolajen üretmesini sağlayan bir tekniktir diyebiliriz. Bunun yanı sıra ikinci bir asistana daha ihtiyaç var: Kremler!" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, özellikle kış aylarında cildin nemsiz bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Örümcek Ağı kremi en önemli asistan

Örümcek Ağı kremi için günlük olarak kullanılabilecek en önemli asistan ifadesini kullanan Cihantimur ayrıca şunları söyledi:" Kremin formülasyonu üzerinde 2 sene dermatolog ve kozmetik kimyageri arkadaşlarımızla çalıştık. Amacımız tek ürünle, çoklu fayda sağlayabilecek, az evvel söylediğim yoğun hayat akışında bize eşlik edebilecek bir aktif kozmetik ürünü ortaya çıkarmak oldu.

Ödüllü aktif kök hücre ajanları, nemlendirici ajanlar, multivitamin kompleksleri Örümcek Ağı kreminin içine eklendi. Etkisine baktığımızda ise, bu yaşlanma karşıtı bir lifting krem, ince çizgileri silikleştiriyor, cildin günlük nem ihtiyacına doymasını sağlıyor ve yine ihtiyacı olan vitamin destekleri ile cildi dıştan destekliyor. "Evde cildime ne yapabilirim?" sorusuna en iyi yanıt olacağını düşündüğüm Örümcek Ağı kremi, cildiniz için en kaliteli aktif ajanlarla formüle edilmiş bir yeni yıl armağanı. Yaşınızın iyisi olmak, yaşlanmayı reddetmek ve cildinizin ruhunuza eşlik etmesi sizin elinizde".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe