Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

En iyi 4 ameliyatsız gençleştirme yöntemi

Gelişen teknoloji ve yeni buluşlar, genç kalmanın formülünü yeniden yazıyor. Geçen yıllara inat, gençleşen ve ışıltısını kaybetmeyen bir cil...

Gelişen teknoloji ve yeni buluşlar, genç kalmanın formülünü yeniden yazıyor. Geçen yıllara inat, gençleşen ve ışıltısını kaybetmeyen bir cilt artık hayal değil. 

İşte o gençleştiren 4 yöntemi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur açıklıyor:

Örümcek Ağı Estetiği en Favori Uygulama
Son yılların en fazla talep edilen uygulamaları arasında yer alan Örümcek Ağı Estetiği, 2011 yılında geliştirdiğim ve o zamandan beri kliniklerimde uyguladığım bir teknik. Çok sevildi ve favori teknikler arasında çünkü insanlara ameliyatsız, neştersiz gençleşme imkanını sundu. Cilt yıpranma derecesine göre belirlenen adette ipi, cilt altına ince uçlu iğneler vasıtasıyla yerleştiriyoruz. Bu medikal ve zararsız ipler 6 ay içerisinde erirken, vücut kendi biyolojik ağını bu iplerin etrafına örmüş oluyor. Azalan kolajen tekrar aktive oluyor, lifting mekanizması devreye giriyor. Bu sayede ciltte günden güne canlanma, gerginlik oluşuyor ve haliyle kırışıklıklar da yok oluyor.

Ameliyatsız Güzellik Ultherapy
Ultherapy de yine Örümcek Ağı Estetiği gibi ameliyatsız cilt yenileme ve sıkıştırma yöntemlerinden bir tanesi. Aynı şekilde kolajen üretimini tetikleyen ve lifting mekanizmasını devreye sokan bir etkiye sahip. Cildin derin katmanlarına kadar uzanabilen ultrason dalgalarıyla bütün yüze uygulanabiliyor. Boyun, gıdı gölgesi gibi gevşeme problemlerinin en fazla hissedildiği alanlarda son derece etkili sonuçlar veriyor.

Hücreleri Temizleyen Ozon Terapi
Yaşın ilerlemesiyle birlikte oksijen gereksinimi artan insan bedeni bir de dış faktörlerin olumsuz etkileri yüklenince ciddi miktarlarda vücuduna atık madde depolamaya başlar. Bu atık maddeler hücre zarını etkiler ve dolayısıyla yaşlanma belirtileri çok daha fazla hissedilmeye başlanır. Ozon Terapi ise, oluşan tüm bu olumsuzlukları pozitif hale çevirebilecek ve bedeni gerçek anlamda temizleyecek bir yapıya sahip. Ozon Terapi ile temizlenmiş, oksidatif stresden arınmış bir bedenle, yaşlanma belirtilerinden tutunda, selülit ve farklı kronik rahatsızlıklara kadar kliniklerimizde çözüm sağlayabiliyoruz.

Yeni Nesil Anti Aging, Secret Uygulaması
Ameliyattan korkanların ya da yaşlanma belirtilerine bir önlem almak isteyenlere önerebileceğim bir başka uygulama da Secret. Radyo frekanslı fraksiyonel iğne tedavisi Secret, yüzün her sahasını tarayan gelişmiş bir gençleştirme teknolojisidir. Cihazın üzerinde 20'den fazla mikro iğne bulunur ve bunlar ısı vererek cildi kolajen üretimine teşvik eder. İnce kırışıklıklar dahil yüzdeki tüm form kaybına son derece faydalı bir etkiye sahiptir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe