Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Onlar unutsa da siz unutmayın!

Alzheimer çözümsüz değil! Pes etmeyin! Efendim, Tanrıya şükürler olsun ki modern tıbbın sayesinde insan ömrü giderek uzuyor. Çoğumuzun e...

Alzheimer çözümsüz değil!

Pes etmeyin!

Efendim, Tanrıya şükürler olsun ki modern tıbbın sayesinde insan ömrü giderek uzuyor. Çoğumuzun ebeveynleri, hatta büyük ebeveynleri hayatta; üstelik nazar değmesin sağlıklılar da. Aman onlar başımızdan hiç eksik olmasınlar. Tabii ki ileri yaşlara bağlı olarak hepsinin başına bir takım sağlık sorunları açılıyor, ama biz de onlar için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Herhalde hepiniz katılırsınız, sağlık söz konusu edildiğinde; en önemli şey akıl sağlığı. Çocuğu olmaktan gurur duyduğumuz, bir zamanlar aklının ışığına hayran olduğumuz büyüklerimizin giderek bunaması çok üzücü bir durum; insanın içi parçalanıyor. Yakınlarda çıkan kitabımda bu problem hakkındaki tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

Burada sadece en önemli noktayı vurgulamak istiyorum: Alzheimer olabileceğini düşündüğümüz ebeveynlerimizi, diğer bir deyişle bunama hastalarını iyileştirmek için yapılabilecek hiçbir şey olmadığını sakın düşünmeyin. Bu tip her sekiz hastanın biri, yapılacak basit bir ameliyatla eski haline döndürülebiliyor!

Anne, baba, beni unutma!

Prof.Dr. Semih Keskil

http://beyincerrahisi.com.tr/
http://semihkeskil.com/

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe