Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ultrason yüz germe işleminde de kullanılıyor

Prostat, karaciğer ve göğüs kanserinin tedavisinde kullanılan ultrason ameliyatsız yüz germe işlemlerinde de son dönemlerin en popüler uygul...

Prostat, karaciğer ve göğüs kanserinin tedavisinde kullanılan ultrason ameliyatsız yüz germe işlemlerinde de son dönemlerin en popüler uygulaması haline geldi. 

Acısız, ağrısız ve hiçbir yan etkisi olmayan uygulama, özellikle iple yüz germe yönteminin en büyük alternatifi olarak adlandırılıyor.

Tıpta birçok alanda ve özellikle kanser tedavilerinde kullanılan Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason (High Intensity Focused Ultrasound), en önemli ameliyatsız yüz germe yöntemlerinden biri haline geldi. İple yüz germenin riskli ve ağrılı yanlarının aksine, ağrısız, acısız olan bu yöntem, kısa sürede etkili sonuçlar almayı sağlıyor.

Ultrason dalgalarının cildin altındaki dokulara odaklanıp uyararak, cildin kendini yenilemesini ve sıkılaştırmasını sağladığını belirten İstanbul Estetik kurucu hekimlerinden Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Ümit Taşkın, işlemin özellikle yüz kontürlerinin belirginleştirilmesi ve ovalleştirilmesi konusunda da son dönemlerin en popüler uygulaması olduğunu belirtti.

45 Dakikada 1 Yıl Kalıcı İşlem

Yılda yalnızca bir kez yapılan Yüksek Yoğunluklu Fokuslu Ultrason işlemi ile cildin gözle görülür bir sıkılaşmaya kavuştuğunu belirten Doç. Dr. Ümit Taşkın, "Bu yöntem ile farklı başlıklar kullanılarak cilt altındaki hedef alınan tabakalara istenilen dozda işlem uygulanmaktadır. Cilt altında oluşturulan ısı ile kollajen dokusunda sıkılaşma sağlanıyor.

Yaklaşık 45 dakika süren işlem sonrası etkisi hemen farkedilse de esas sonuçları bir ay sonra görülüyor ve bir yıl kalıcılığı bulunuyor. Her yıl 1 defa işlem tekrarlanarak cildin sıkılığı sağlanarak, lifting etkisi görülüyor. İşlemin senede bir kez yapılması dışındaki en büyük avantajı herhangi bir yan etkisi olmaması ve işlem sonrası hemen normal hayata dönülmesi. İşlem, tüm yüz ve özellikle boyun bölgesine uygulanabiliyor.

Yanaklardaki sarkmalar giderilmekte, elmacık kemikleri belirginleştirilmekte, yüze lifting yapılmakta ve boyunda gıdı bölgesindeki sarkmalar düzeltilmektedir. Bunun dışında, kaş kaldırma işlemi de ameliyatsız rahatlıkla yapılabilmektedir." açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe