Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Bu uygulamalar, cildi sıkılaştırıyor

Cildinde sarkma, gevşeme sorunu yaşayanlar ve cilt kalitesini artırmak isteyenler, ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar ...

Cildinde sarkma, gevşeme sorunu yaşayanlar ve cilt kalitesini artırmak isteyenler, ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar

Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, ameliyatsız işlemlerle yüz dahil sorun yaşanan her cilt bölgesinde farklı çözümler sağlayabildiklerini söyledi: " Cildin zaman içinde sarkması, kalitesinin bozulması, kırışıklıklar ve gevşeme gibi problemler yaşaması, beklenen, fizyolojik bir süreçtir. Fakat ameliyatsız ve son derece etkili müdahalelerle, mevcut sorunları artık gelişen teknoloji sayesinde çözümleyebiliyoruz. Cilt sıkılaştırmada en fazla tercih ettiğimiz uygulamalar ise Radyofrekans ve Ultherapy.

Radyofrekans cildin derin tabakasına ısı göndererek, vücudun doğal yara iyileşmesine tepki vermesine, kolajen üretimini artırmasına vesile olur. Ultherapy ise yine cildin derin tabakasına ultrasonik enerji verilmesi suretiyle yapılır, küçük termal patlamalar yaratır. Fokuslanan alanda kolajen doku uyarılır. Her iki uygulamada da kolajenin aktif hale getirilmesi ve yenilenmesiyle ciltte sıkılaşma, kalitesinde artış yaşanır".

Cerrahiye alternatif

"Eğer yüz, boyun, kol ve bacak içlerinde ayrıca karın bölgesinde sarkma sorunu yaşıyorsanız, RF ve Ultraterapi son derece iyi geri dönüşler almanızı sağlar. Ayrıca cerrahi müdahalelerden sonra yaşanabilen cilt gevşeklikleri yine aynı şekilde çözümlenebilir. Kolajenin yenilenmesi cildin kalitesini artırır.

Cilt sıkılaştıkça mevcut ince çizgiler ve derinin gevşeklik sorunu da ortadan kalkar. Ayrıca cerrahi olarak cilt germe operasyonlarını tercih etmeyenler için de, son derece etkili alternatiflerdir" diyen Bülent Cihantimur, seans sayısı ve aralıklarının muayene sonrası belirlendiğini vurguladı.

Çok fazla avantajı var

Kesi yapılmadan, cihazlarla cilt altına fokuslanan bu uygulamaların çok fazla avantajı olduğunu açıklayan Op. Dr. Bülent Cihantimurr, ayrıca şunları söyledi: " Her cilt tipine uygun olan bu uygulamaların en büyük avantajı, kesinin olmayışıdır. İz kalmaz, minimal ağrı ve rahatsızlık sadece uygulama sırasında hissedilir.

Cildin yüzeyini bozmadan, derin yapısal destek katmanları uyarılarak, etkileşim yapılır, bu da içten dışa doğru bir iyileşme, sıkılaşma, dirilik, kırışıkların azalması ve form kazandırma gibi etkiler sunar. Periyodik olarak devam edilmesi durumunda cerrahi uygulamalara gerek kalmadan kişiler sıkı ve formunda bir cilt kalitesini sürdürürler".

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe