Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Beton Saksı Modelleri İle Gelen Modernlik

Görünüm Aşkına Mekanların dekorasyonlarında özel ürünler farklı bir görseller oluşturur. Bu görsellerin bir çiçek ile olduğu kadar çiçeğin...

Görünüm Aşkına

Mekanların dekorasyonlarında özel ürünler farklı bir görseller oluşturur. Bu görsellerin bir çiçek ile olduğu kadar çiçeğin saksısı ile de yapılması oldukça önemlidir. Sürekli kırılan ya da görünüm anlamında kolayca yıpranmış bir görünüme sahip olan saksılar için alternatif olarak üretilen beton saksı modelleri zarif ve şık seçenekleri ile göz dolduruyor. İçerisine konulacak çiçeklerin yanı sıra görsel anlamda fazladan alanlar sunan bu ürünler saksıların kolay deforme olan yapısının rahatlıkla önüne geçebilecek.

Çeşitli Bitkilere Ev Sahipliği Yapacak Ürünler

Saksı modellerinde üçgenlerin, karelerin yanı sıra bir ağaç gövdesine benzeyen yapısı ile yan yatmış ortası oyulmuş görünümlü kütük simgesi üzerinde betonu simgeleyen balonlu, kabarcıklı bir yapıya sahiptir. Bu yapısı ile oldukça doğal görünen ve ağaç gövdesi görünümlü saksı yapma fikri oldukça orijinal bir fikirdir. Doğadan uzaklaşmadan tasarlanan bu modern saksılar içerisinde pek çok bitki yetiştirilebilir. Sukulent saksısı olarak kullanılabilecek bu saksı aynı zamanda kaktüs için de uygun olan yaşam alanını sunan bir tasarıma sahiptir. Taban kısmında yer alan mantarlı yapısı suyun fazlasını akıtarak bitki köklerinin çürümesini engeller. Aynı zamanda zeminde su var ise mantarlı yapı bu suyu toprak kanalı ile bitki köklerine taşıyabilecektir.

Dayanıklı Yapı

Saksıların görünüm açısından en az çiçekler kadar ön planda olduğu bu tasarımlarda kaktüs saksıları çoğunluktadır. Prizma görünümlü saksı dış görünümleri ile ön plana çıkan kaktüs saksısı modelleri yan yana koyulduklarında anlamlı bir bütünün parçalarını oluştururlar. Her bir tasarımdan farklı farklı ürün edinerek modellerin aykırılığından yararlanılarak da farklı bir ortam yaratmak mümkündür. Böylece hem mis gibi kokular ile canlı ve modern mekanlar oluşturulur hem de görsel anlamda sürekli değiştirilmek zorunda kalınan saksıların yerine dayanıklı, ömürlük saksılar kullanılmış olur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe