Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Güneşin ışıltısı saçlarınıza vursun!

Yazın gelmesiyle birlikte saç renkleri açılmaya başladı. Birkaç sezondur saç modasına damga vuran Ombreli saçlar, bu yaz yerini Sombre uygul...

Yazın gelmesiyle birlikte saç renkleri açılmaya başladı. Birkaç sezondur saç modasına damga vuran Ombreli saçlar, bu yaz yerini Sombre uygulamasına bırakıyor. 2018 yaz saçlarına bakıldığında ışıltılı ve güneşten açılmış görünümüne sahip saçlar bu yazın trend modasını oluşturuyor.

Moda artık sadece kıyafetlerle sınırlı kalmıyor. Saçlar da modaya uyum sağlayarak yaz saç renkleri oluşuyor. Kışın koyu renkler tercih edilip dinlenmeye bırakılan saçlar, havaların ısınmasıyla güneş ışığı renklerine bürünmeye başladı. 2018 yeni saç trendi Sombre, bu yazın saçlarının en trendi olacağa benziyor. MOS Kuaförleri Genel Müdürü ve Saç Artisti Doğan Çelik, Sombre’nin Ombre kadar sert geçişi olmayan daha yumuşak geçişlerle doğallığı esas alan bir uygulama olduğunu söylüyor.

Saçlarda Yumuşak Geçiş ‘Sombre’

Sombre hakkında bilgi veren MOS Kuaförleri Genel Müdürü ve Saç Artisti Doğan Çelik, “Sombre uygulamasında Ombre’den farklı olarak saçta daha doğal görünüm elde etmek amaçlanıyor. Saçta dipten uca renk geçişinin daha yumuşak olması bunun için de ton farkının çok fazla olmaması Sombre’nin en önemli özelliği. Ombre uygulanmış saçta 7 ton fark görülebiliyorken sombre uygulamasında ise iki renk arasında 4 ton fark olması gerekiyor. Bu da natürel bir görüntü ortaya koyuyor.” şeklinde açıklıyor.

Işıltılı Saçlar Bu Yaz Çok Moda

Güneş ışıltısının saçlara yansıdığı bu yaz, doğallık ön planda. MOS Kuaförleri Genel Müdürü ve Saç Artisti Doğan Çelik, “Kadınların en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer alan saça ışıltı katma yine doğallığın korunarak saç rengini yaza hazırlamak amacıyla ortaya çıkan bir uygulama. Saçını dipten uca boyatmak veya ombre ile saçı yıpratmak yerine tercih edilen bu uygulama, saçın belli kısımları veya uçları çok az bir ton farklı ile açılarak bütününde saçın tamamının rengi açılmış gibi görünmesini sağlıyor. Bu uygulama ufak bir göz yanılması sayesinde saçlara tam bir güneş ışığı yansıması görünümü katıyor.” dedi.

Ne kadar trend olursa olsun kişinin kendine yakışanı bulmasının çok önemli olduğunu söyleyen MOS Kuaförleri Genel Müdürü ve Saç Artisti Doğan Çelik’ in bir diğer önerisi de “Sombre gibi uygulamalar yapılırken kişinin ten rengi de göz önüne alınmalı. Bunun sebebi yine doğallığın kaybedilmemesi.” şeklinde oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe