Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

DİŞ ESTETİĞİNDE DENT B&B

Diş Estetiği İle Artık Mükemmel Bir Gülüşe Sahip Olabilirsiniz İnsanlarla konuşurken en çok dikkat ettiğimiz özelliklerinden biri de d...


Diş Estetiği İle Artık Mükemmel Bir Gülüşe Sahip Olabilirsiniz

İnsanlarla konuşurken en çok dikkat ettiğimiz özelliklerinden biri de dişleridir. Yüzümüzün en büyük parçalarından biri olan dişlerimizin gülüşümüze katkısı çok büyüktür. Yapılan araştırmalara göre insanların dişlerinin estetik duruşlarını beğendikleri zaman daha özgüvenli bir şekilde güldüğü ve mimiklerini ifade ettiği kanıtlanmıştır. Diş estetiği denince İstanbul’da kime güveneceğinizi bilmiyorsanız artık endişe duymanıza gerek yok! Dent B&B yıllardır diş kaplama, diş beyazlatma, diş estetiği konusunda kendisini geliştirmiş ve bu alanda en iyi estetik diş hekimi olarak adını duyurmuş olan Dr. Yasemin Budak’a güvenebilirsiniz.

Diş Estetiği ile Gülüş Tasarımı Konusunda Uzman Dent B&B

Diş estetiği nasıl olur? Hangi tedaviler uygulanır diyorsanız okumaya devam edin. Diş estetiği tedavilerinde diş beyazlatma, ortodontik tedavi, kompozit, zirkonyum ve porselen diş kaplamaları, implantlar ve lazer gibi yöntemler kullanılarak uygulanır. Estetik diş hekimleri dişlerin dışında diş etlerine de müdahale edebilirler. Çünkü diş etlerinde diş eti çekilmesi, diş eti renk bozulması, diş eti lekeleri gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Detaylı bilgi almak için www.dentbb.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Estetik Gülüş İçin Önemli Olan Detaylar Nelerdir?

Gözler, dudak ve dişler arasındaki paralelliğin önemi, ön dişler ve alt dudağından uyumu, erkeklere ve kadınlara göre değişen bir takım etkenlerin doğru uygulanması, dişimizin ortasında bulunan diş çizgisinin burun ve dudak ucu ile paralel olmasıyla diş etlerinin sağlıklı görünmesi en büyük etkenlerdir. Bu konu hakkında detaylı bir makale paylaşan Dent B&B’nin yazısına https://dentbb.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.


SPONSOR İÇERİKTİR.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok