Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Göğüs Büyütme Fiyatı

Göğüs büyütme ameliyatı, meme hacminin büyütülmesi için meme içerisine implant yerleştirilmesi ile yapılır. Hormonal nedenlerle göğsü büyüme...

Göğüs büyütme ameliyatı, meme hacminin büyütülmesi için meme içerisine implant yerleştirilmesi ile yapılır. Hormonal nedenlerle göğsü büyümemiş, kanser nedeniyle meme dokusunun tamamının ya da bir kısmının kaybedilmiş olması veya sadece estetik kaygılar ile tercih edilebilen bu ameliyatların geçmiş yıllara göre maliyetleri düşmüş ve kullanılan protezlerse geliştirilmiştir. Göğüs büyütme ameliyatı bir doktor tarafından mutlaka hastane ortamında yapılmalıdır. Ameliyat sırasında genel anestezi kullanılması, tam teşekküllü bir hastaneyi sağlığınız açısından zorunlu kılmaktadır. Hangi doktoru ve hangi hastaneyi tercih ettiğiniz göğüs büyütme konusuna etki eder. Bunun yanında seçilen protez gibi operasyonla ilgili bir çok detay fiyatı etkileyebilir.

Göğüs Büyütme Fiyatı Almak İçin Ne Yapılmalıdır

Göğüs büyütme ile ilgili fiyat verebilmek oldukça zordur. Prosedür sırasında hangi protezin kullanılacağı, hastanın sağlık durumu, kesinin nereden açılacağı gibi konular prosedürde değişikliklere neden olacağından fiyatlarda da değişiklik olabilir. Örneğin bir kişi hem göğsünü büyütmek hem de sarkma varsa toparlatmak istiyor olabilir. Bu durumda ameliyat sırasında yapılan işlem farklılaşacak bu da fiyata yansıyacaktır. Eğer göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorsanız yapılacak en doğru şey, güvendiğiniz bir doktora giderek muayene olmak ve sizin için özel göğüs büyütme konusunda bilgi almaktır.

Göğüs Büyütme Ameliyatını Kimler Yaptırır

Göğüs büyütme ameliyata engel bir sağlık sorunu olmayan herkes tarafından yaptırılabilir. Bu ameliyatlar için en uygun adaylar, meme boyutu vücudun geri kalanına göre küçük olan adaylardır. Meme gelişimini 18 yıl boyunca sürdürür, bu yüzden hastaların ameliyat yaptırmadan önce 18 yaşına kadar beklemeleri yerinde olur. Kişi ameliyattan sonraki ilk bir yılda hamilelik düşünüyorsa, kilo dengesi oturmamışsa, emzirmekteyse ve doğumunun üzerinden en az dokuz ay geçmemişse göğüs büyütme ameliyatı olması tavsiye edilmez. Bu genel kuralların yanında, herkesin bedeninin farklı olduğu unutulmamalıdır. Bu yüzden ameliyat öncesi yapılacak olan muayene, ameliyata uygun bir aday olup olmadığınızı en net şekilde ortaya koyacaktır. Göğüs büyütme fiyatı konusunda muayene sonrasında net bir bilgi edinmeniz mümkün olur.

Göğüs Büyütme Ameliyatının Avantaj ve Dezavantajları

Geçmişte silikon patlaması diye anılan, meme içine yerleştirilen içi tuzlu su dolu protezlerin hasar görmesi sık karşılaşılan bir durum olmasa da basın yer alan haberlerdendi. Bugün tıptaki gelişmelerle birlikte patlama denilen olayın gerçekleşme riski oldukça düşmüştür. Kullanılan protezler bir kaza anında zarar görse bile, içlerinde sağlığa zararı olmayan yoğun bir madde bulunduğu için akma yapmaz. Dolayısıyla silikon patlaması gibi bir durumdan endişe etmek yersizdir.

Sık konuşulan fakat yanlış bilinen başka bir şeyse emzirmedi. Göğüs büyütme ameliyatları kişinin doğum yaptıktan sonra emzirmesine engel teşkil etmez. Göğüs büyütme ile ilgili teknolojilerinin gelişmesiyle hem göğüs büyütme fiyatı düşmüş hem de yapılan araştırmalar artarak geçmişte hem emzirmeyi engellediği hem de kanser yaptığı söylenen protezlerle ilgili söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştır.

Göğüs büyütme ameliyatı yaptıracak olanların, protez seçerken sadece şekline ve dokusuna bakmakla kalmayıp, kendilerine takılacak olan protezin markası ve üretim kodu ile ilgili bilgileri de doktorlarından istemeleri yerinde olacaktır. Protezin kalitesi hem sağlık açısından hem de ameliyatta alınacak estetik sonuç açısından önemlidir.

Estetik ameliyatların insan psikolojisi üzerinde olumlu etkisi olduğu görülmektedir. Ne var ki, dış görünüşünüzü değiştirmek, hayatınızda kötü giden her şeyin ortadan kalkacağı anlamına gelmemektedir. Bu yüzden estetik ameliyattan beklentilerinizin gerçekçi olması önemlidir.

Gördüğünüz gibi göğüs büyütme fiyatı birçok etkenle birlikte değişiklik göstermektedir, eğer fiyat almak istiyorsanız güvendiğiniz bir doktora danışmakta fayda vardır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok