Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Yağ Aldırma Estetiği Liposuction Fiyatları

Yağ aldırma Türkiye’de 70’li yıllardan beri yapılagelen bir operasyondur. Hafif invasif sınıfına giren bu operasyon tıptaki gelişmeler ile b...

Yağ aldırma Türkiye’de 70’li yıllardan beri yapılagelen bir operasyondur. Hafif invasif sınıfına giren bu operasyon tıptaki gelişmeler ile birlikte yaygınlaşmış ve yıllar içinde ucuzlamıştır. Artık daha da fazla insanın erişimi olan yağ aldırma operasyonları bu yüzden popülerdir. Geçmişte sadece film yıldızlarının ya da çok zengin insanların yaptırabildiği düşünülen bu operasyonlar, günümüzde gelir düzeyi fark etmeksizin kadın ve erkek birçok insan tarafından tercih edilmektedir. Bu işlem tıpta genel olarak liposuction adıyla anılır. Yağ aldırma estetiği liposuction fiyatları birçok değişken göz önüne alınarak belirlenir.

Film Yıldızlarından Sıradan İnsanlara Liposuction İşlemi

İyi görünmek artık sadece oyuncu ya da mankenlerin arzusu değil. Herkes iyi görünmek, vücuduyla barışık olmak istiyor. Sosyal medyanın gelişmesi, fotoğrafların paylaşılabilir olması insanların daha iyi görünme arzusunu arttırmış durumda. Böyle olunca estetik müdahalelerin de yaygınlaşması kaçınılmaz. Geçmişte çok daha az doktor tarafından çok daha az merkezde yapılan liposuction işlemi, günümüzde sadece yaygınlaşmakla kalmadı aynı zamanda kolaylaştı da. Lazer ve ultrason gibi teknolojilerin de resme dahil olmasıyla artık işlemler bir ila üç saat arasında bitiyor ve işlemi yaptıran kişi aynı gün evine dönebiliyor. Yağ aldırma estetiği liposuction fiyatları da eskisi kadar yüksek değil. Çeşitli ödeme planlarıyla, çok daha fazla insan artık bu operasyonlara ulaşabiliyor.

Yağ Aldırma Estetiği Liposuction Fiyatları Neye Göre Belirleniyor

Liposuction fiyatlarını etkileyen bir çok değişken vardır. Kişinin bedeninin hangi bölgesinden yağ aldırmak istediği, o bölgenin genişliği, alınacak yağ oranı ve bu oranda yağ alabilmek için kaç seans yapılması gerektiği gibi konularla birlikte, hangi yöntemin tercih edilmesi gerektiği de fiyatları etkiler.

Klasik liposuction işleminde kanül denilen çubuklar yardımıyla deri altına girilerek, yağ hücreleri vakumlanır. Vazer yönteminde ek olarak ultrason kullanılır ve yağ hücreleri vakumlanmadan önce ses dalgaları vasıtasıyla sıvılaştırılır ve böylece işlem kolaylaşır. Lazerli yöntemle de yağlar lazer yardımıyla kırılarak vakumlanır. Yağ aldırma estetiği liposuction fiyatları da tüm bu yöntemlerden hangisinin kullanıldığına bağlı olarak değişebilir.

Yağ Aldırmanın Dezavantajı Var mı

Yağ aldırma işlemi yıllardır yapılagelen bir işlem olduğu için zaman içinde yöntemin eksikleri giderilmiştir. Günümüzde belli riskli durumlar dışında liposuction yaptırmanın dezavantajlı ya da tehlikeli bir tarafı yoktur.

Riskli olabilecek durumlarsa, işlemi yaptıracak kişinin diyabet veya kalp rahatsızlığı gibi rahatsızlıkları olması, derisinin elastikiyetini kaybetmiş olması ve herhalde en kontrolümüz dışında olan şey, kişinin beklentilerini açıkça anlatamaması ya da ne istediğini bilmemesi olarak sayılabilir. Burada da doktorun önemi devreye giriyor. Öncelikli olan doktorun tüm liposuction yöntemleri konusunda bilgili ve tecrübeli olması. Yine bunun kadar önemli olansa, sizi anladığını hissetmeniz. İşleme karar veriken yalnızca yağ aldırma estetiği liposuction fiyatları ile ilgili değerlendirme yaparak karar vermemelisiniz. Seçeceğiniz doktorun sizi anlaması, ne istediğinizi ne istemediğinizi gözünde canlandırabilmiş olması gerekir. Eğer doktorunuzun sizi anlamadığını hissediyorsanız, ne yazık ki istemediğiniz bir sonuçla karşılaşmanız mümkündür. Bir diğer husus ise sizin ne istediğinizden emin olmanızdır. Liposuction işlemi her ne kadar mucizevi sonuçlar yaratabiliyor olsa da, sonuçta sınırları bellidir. Örneğin selülitlerinizden şikayetçiyseniz liposuction bu sorununuza çözüm olmaz.

Genel olarak bakıldığında düşük invasif sınıfına giren bu operasyon işlem sırasında ve sonrasındaki süreçleri zaman içinde oldukça kolaylaşmış bir operasyondur. Yağ aldırma estetiği liposuction fiyatları da teknolojilerin gelişmesi, işlemin yaygınlaşmasıyla artık herkesin bu işleme ulaşabileceği düzeylere düşmüştür.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok