Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

İngilizceyi Bizimle Öğrenin

Günümüzde hemen hemen bütün ülkelerde İngilizce konuşulmaktadır. Sosyal hayatın dışında eğitim, teknoloji, spor ve sağlık kategorisinde de...


Günümüzde hemen hemen bütün ülkelerde İngilizce konuşulmaktadır. Sosyal hayatın dışında eğitim, teknoloji, spor ve sağlık kategorisinde de İngilizcenin hakimiyeti söz konusudur. Dünya genelinde, eğitim, spor, edebiyat ve teknoloji kategorisinde ileri seviyede İngilizce eğitimi veriyoruz. Turizm, ticaret, eğitim ve sanat gibi birçok sektör için bu dil vazgeçilmez özelliklere sahiptir. Bakırköyİngilizce kursu irtibat telefonlarımız 7/24 hizmet veriyor.

Kısa Sürede İngilizce Öğrenin

Devletler arası ilişkilerde İngilizce ortak dildir. Siyaset ve ekonomi dünyasına özel İngilizceyi öğrenmek için kursumuzu ziyaret etmeniz yeterlidir. Kursumuzun eğitim müfredatı, diyaloğa yöneliktir. Derslerimizde Türkçe konuşulmamaktadır. Öğrencilerimiz ilk aşamada zorluk çekmektedir. Ancak kısa sürede İngilizceye adapte olmaktadır. Bakırköy İngilizce kursları ekibimiz en iyi yöntemleri tercih ediyor.

İnsanoğlu doğduğu andan itibaren dil öğrenmektedir. Konuşarak ve diyalog kurarak dil öğrenmek, en hızlı ve en etkili yöntemdir. Not etme ve ezberlemekten çok İngilizcenin genel mantığı öğretilmektedir. Profesyonel yöntemlerle gerçekleştirilen dil eğitim programımız, yazma, okuma ve diyalog kategorisinde sınıflandırılmaktadır. Konuşma ve diyalog çalışmaları, dilin kullanımını kolaylaştırması açısından önemlidir. Bakırköy İngilizce kursu konusunda bizi her zaman arayabilirsiniz.

Sınavlara Bizimle Hazırlanın

YDS ve TOEFL sınavlarına hazırlık konusunda deneyimli eğitim kadromuz, sizi en iyi şekilde hazırlamaktadır. Sınav müfredatı konusunda uzman olan eğitimcilerimiz deneme sınavı ile kısa sürede sizi sınava hazırlamaktadır. Turizm dünyasında hizmet veren tercümanlar için ileri seviyede İngilizce kursu, iş kariyeriniz için önemlidir. Yurt dışına gidecek olan işçiler, turistler ve öğrenciler için de özel sınıflarımız bulunuyor. Kısa sürede bu dili ana diliniz gibi konuşmaya başlayabilirsiniz.

Siyasette, ekonomide, sanatta ve sporda ana dil konumunda olan İngilizce, iletişimin en önemli seçeneği haline gelmiştir. Doktora yapanlar ve İngilizceyi en üst seviyeye çıkarmak isteyenler, kursumuzun programından faydalanabilir. Okuma, yazma, konuşma ve mail cevaplama gibi birçok konuda profesyonel seviyeye ulaşabilirsiniz.

Kariyer Sahibi Olmak Hayal Değil

Uygun fiyat seçenekleriyle İngilizceyi problem olmaktan çıkaran eğitmenlerimiz, zaman ve para kaybının önüne geçmektedir. Sizin için en uygun zaman dilimini tercih eden kursumuz, hafta içi ve hafta sonu ders programı hazırlamaktadır. Seviye tespit sınavının ardından sınıf oluşturan kursumuz, bu şekilde eğitim kalitesini maksimuma çıkarmaktadır. Seviyesi düşük olan öğrencilerle seviyesi yüksek olan öğrenciler farklı sınıflarda eğitim görmektedir.

İleri seviyede İngilizce, özellikle iş dünyasında kariyer sahibi olmanızı sağlayacaktır. İleri seviyede İngilizce bilen elemanlar her zaman için tercih edilmektedir. İş dünyasında en iyi yere gelmek için sertifikalı eğitim programımızı tercih edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe