Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Disneyland Turları

Hem çocuklarınızın hayallerini hem de kendi hayallerinizi gerçekleştirmek mi istiyorsunuz? O zaman Disneyland muhteşem kahramanlarıyla sizle...

Hem çocuklarınızın hayallerini hem de kendi hayallerinizi gerçekleştirmek mi istiyorsunuz? O zaman Disneyland muhteşem kahramanlarıyla sizleri bekliyor. 1996 yılından bu yana hizmet veren masalsı eğlence mekanı Disleyland sizlere unutamayacağınız anlar yaşatmak için sizleri bekliyor. Çocuklarınıza eğlenceli bir karne hediyesi vermek istiyorsanız Disneyland turlarımızı mutlaka incelemeli ve sizin için uygun tarihe karar vermelisiniz. Disneyland turlarımızda memnun kalacağınız konforlu 3 ve 4 yıldızlı otel seçeneklerimiz bulunmaktadır. Ayrıca pek çok kredi kartına taksit seçeneklerimiz yer almaktadır. Disneyland turlarımız Sabiha Gökçen kalkışlı olarak yapılmaktadır. Oldukça makul fiyatlı ve harika bir Eurodisney deneyimine hazır olun.


Turlarımızla Paris'i gezme ve Paris'te alış veriş yapma fırsatı yakılacaksınız. Tur kapsamındaki gezilerimizin gün gün listelerini ve sırayla ziyaret edilecek yerleri tüm ayrıntılarıyla tur programı bölümümüzden inceleyebilirsiniz. Disneyland turlarımız 5 günlüktür. Disneyland'ın içinde pek çok alışveriş merkezi, eğlence parkurları, oteller, restoranlar, golf alanları da yer almaktadır. Dolayısıyla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz pek çok alan Disneyland'da sizleri bekliyor.

Neden Disneyland Turlarımızı Tercih Etmelisiniz?

Disneyland masalsı bir eğlence merkezidir. Çocuklarınız çizgi filmlerde ve animasyonlarda izledikleri Disney karakterlerini yakından görme şansı bulacaklar ve onların hiçbir zaman hafızalarından çıkmayacak güzel bir deneyim yaşamalarına fırsat vermiş olacaksınız. Bu gezi sadece çocuklarınızı eğlendirmeyecek sizler için de farklı bir deneyim ve eğlence kaynağı olacaktır. Disneyland'ın muhteşem parkurları çocuklarınız kadar sizlere de hitap edecektir.


Tur Ücretimiz Neleri Kapsamaktadır?

Turumuz kapsamında anlaşmalı olduğumuz havayollarından uçak biletleriniz sizin adına temin edilmektedir. Bu kapsamda havalimanını vergileriniz de tarafımızdan karşılanmaktadır. Ayrıca havalimanından ücretsiz transferlerimiz de bulunmaktadır. Otel konaklamalarımız oda ve kahvaltı şeklindedir. Ayrıca otel konaklama turist vergisi ve zorunlu seyahat sigortaları da tur kapsamında bizim tarafımızdan ödenmektedir. Tüm gezilerinizde görevli ücretsiz Türk liderliği uygulamamız bulunmaktadır. Bu sayede kendinizi güvende hissedeceksiniz ve hiçbir problem yaşamadan seyahatinizi tamamlayacaksınız. Rehberlerimiz eğitimli ve alanlarında uzman kişilerdir. Diğer harcamalar ve özel harcamalarınız tur kapsamında yer almamaktadır Disneyland turlarımızla ilgili detaylı bilgileri web sitemizden öğrenebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe