Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

ebitkisel ile Doğal ve Bitkisel Gıda Takviyeleri

ebitkisel.com, Türkiye’de faaliyet gösteren bir platform olmakla beraber internet aracılığı ile işletmeden tüketiciye bitkisel ürünlerin sat...

ebitkisel.com, Türkiye’de faaliyet gösteren bir platform olmakla beraber internet aracılığı ile işletmeden tüketiciye bitkisel ürünlerin satış hizmetini sağlayan bir e-ticaret sitesidir. Yüksek kaliteli doğal ürünler satmak ve Türkiye’nin en büyük platformu olmak amacıyla sizlere hizmet vermektedir. Toptan ve perakende olarak hizmet vermekle birlikte mağazalarında da müşteri memnuniyetine önem vermektedirler. Aynı zamanda perakende satış mağazası da Ankara’da bulunmaktadır.

Bitkisel ürünler ağırlıklı olmak üzere; baharat, gıda takviyeleri, bitkisel yağlar gibi birçok sağlık açısından önemli kategorilerde satış yapılmaktadır. Aynı zamanda Lokman Hekim ürünlerini de ebitkisel üzerinden temin edebilirsiniz.

Gıda takviyeleri, kişilerin enerji ve sağlığını yüksek düzeye çıkarmak için gerekli vitamin, mineral ve diğer önemli olan besinleri kapsamaktadır. ebitkisel.com gıda takviyeleri kategorisinde bu besinleri kaliteli ve orijinal olarak bulabilir ve rahatlıkla satın alınabilir. Çünkü bu e-ticaret sitesi üzerinden satışta olan ürünler, kaliteli ve orijinal olmasına dikkat edilen ürünlerdir

Bu platformda; birey ve sağlık odaklı, dürüst ve güvenilir bir hizmet vermek temel esastır. Diğer bir deyişle ürün satışı öncesi ve sonrası müşterilerin memnuniyetini tam yapabilmek için azami gayret sarf etmektedir.

Ebitkisel Üzerinden Siparişler ve Sağlanan Hizmetler

Site üzerinden talep edilen gıda takviyesi ürünleri, bitkisel yağlar, baharatlar vb. bitkisel ürünler en güvenilen kargolardan biri olan Yurtiçi kargo ile teslim edilmektedir. Siparişler hafta içi 16.00’a kadar, cumartesi ise 12.00’a kadar kargoya verilmektedir. Aynı zamanda genellikle 1-2 iş günü içerisinde teslimatı sağlanmaktadır.

Sipariş verdiğiniz her bir ürün kesinlikle orijinal ürün olmakta ve kapıda ödeme, kredi kartı, banka kartı, havale gibi farklı ödeme seçenekleriyle ürünlerinize ulaşabilmektesiniz.

Site üzerinden satışı yapılan bitkisel ürünler taze olmakla beraber son kullanma tarihine yakın veya son kullanma tarihini geçmiş ürün satışı yapılmamaktadır.

ebitkisel.com üzerinden alınan ürünler, ambalajı zarar görmemiş ve kullanılmamış olmak şartı ile 14 gün içerisinde geri iade yapılabilmektedir. Müşteri hizmetleri bölümünden garanti & iade sorgulama yapabilir veya canlı destek sayesinde kolayca iletişime geçebilirsiniz.

ebitkisel kampanya ve indirimlerinden yararlanmak için e-bülten’e kayıt olmanız ve indirimli bitkisel ürünler hakkında bildirimler almanız tavsiyemizdir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok