Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Sağlık Bakanlığı Onaylı Böcek İlaçlama Hizmeti

Vaktimizin çoğu evde geçer. Ortak yaşam alanımızı bazen istenmeyen haşerelerle paylaşmak zorunda kalırız. Bu durumda yapılması gereken şey p...

Vaktimizin çoğu evde geçer. Ortak yaşam alanımızı bazen istenmeyen haşerelerle paylaşmak zorunda kalırız. Bu durumda yapılması gereken şey profesyonel bir ekipten yardım isteyerek evi ilaçlatmak olacaktır. Böcek Avcısı firması tamamen yasal ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ilaçlarla sadece evinizi değil ihtiyaç duyduğunuz tüm alanlarda sizin yardımcınız olacaktır.

Hamam böcekleri, gümüşçün böceği, pireler, fareler, bitkilere zarar veren haşereler ile uğraşmak tek başına oldukça meşakkatlidir. Bu durumda uzman bir firmadan destek almak oldukça önemlidir. Yıllardır İstanbul ve Ankara'da faaliyet gösteren Böcek Avcısı firması haşerelerden dolayı kaçan huzurunuzu yerine getirmek için profesyonel böcek ilaçlama hizmeti vermektedir. Böcek Avcısı firması ev ilaçlama hizmetinin yanında, villa ilaçlama, site ilaçlama, bahçe ilaçlama, işyeri ilaçlama gibi hizmetler sunmaktadır.

Hangi Alanlar İçin İlaçlama Hizmeti Yapılmaktadır?

Uzman kadrosuyla, sağlık bakanlığı onaylı ilaçları ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Böcek Avcısı aşağıda belirtilen alanlarda hizmet vermektedir:

*Bitki Bakım Hizmetleri
*Su Deposu Dezenfeksiyonu
*Sebil Dezenfeksiyonu
*Ev İlaçlama
*Villa İlaçlama
*Site İlaçlama
*Bahçe İlaçlama
*İş Yeri İlaçlama
*Dezenfeksiyon İşlemleri
*Otel İlaçlama
*Restoran İlaçlama
*Eğitim Kurumları ve Ulaşım Araçları İlaçlama
*Fabrika İlaçlama
*Alışveriş Merkezleri İlaçlama

Hangi Haşere Türlerinde İlaçlama İşlemi Yapılır?

*Böcek İlaçlama
*Hamamböceği İlaçlama
*Gümüşçük Böceği İlaçlama
*Akrep İlaçlama
*Örümcek İlaçlama
*Akar İlaçlama
*Sinek İlaçlama
*Pire İlaçlama
*Kene İlaçlama
*Karınca İlaçlama
*Fare İlaçlama
*Kokusuz ve Kokulu İlaçlama
*Sivrisinek İlaçlama
*İş yeri İlaçlama
*Pest Control
*Tahtakurusu İlaçlama

Böcek Avcısı ilaçlama firması, bulunduğunuz mekanları, sağlığınıza ve doğaya en zararsız biyodisal ürünler ve profesyonel ekipmanlar ile temizler. Kadrosunu sürekli eğitime tabii tutan firma, müşteri memnuniyetini vizyon edinmiştir. Firma İnsan sağlığını tehdit eden yürüyen, uçan, haşere ve kemirgenleri kokusuz veya kokulu ilaçlama yöntemiyle tamamen ortadan kaldırır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok