Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Konforlu Bir Uyku Hibboux İle Başlar!

Günün tüm yorgunluğunu atmak ve ertesi güne yepyeni bir enerji ile sağlıkla uyanmak için kullandığınız yatak büyük önem arz ediyor. Bu sebep...

Günün tüm yorgunluğunu atmak ve ertesi güne yepyeni bir enerji ile sağlıkla uyanmak için kullandığınız yatak büyük önem arz ediyor. Bu sebeple uyku ve yatak ikilisini bir bütün olarak düşünüp ortam sıcaklığı, nem dengesi, yatağın kullanıcıya sağladığı konfor ve destek, yastık kalitesi, yorgan ve hatta nevresim gibi pek çok değişkeni de bu deneyime katmak gerekiyor. Hibboux bu noktada devreye girerek uyku kalitenizi maksimum düzeye çıkarmanız için her detayı yeniden tasarlıyor.

Sağlıklı Bir Beden İçin Vücut Özelliklerinize Uygun Bir Yatak

Hibboux benzersiz uyku deneyimini bir gece değil her gece yaşamanız için ürettiği yatak modelleri ile tam konfor sağlamayı amaçlıyor. Geniş bir ürün yelpazesi içinde yer alan Botanic Hybrid ve Cloud R.E.M. yaylı yatak serilerinde yer alan 7 Bölgeli Pocket Yay Sistemi, vücudunuzun farklı ağırlık bölgelerini doğru orantılarla destekleyerek, omurganızın doğal eğriliğinin korunmasına yardımcı oluyor. Bu ürünler özellikle ortopedik yatak arayışında olan kullanıcıların öncelikleri arasında yer alıyor. Hourglass Pocket Yay Sistemi ile desteklenen Nest modelinde ise; uykunuz esnasında ne kadar hareket ederseniz edin, bu yaylar sayesinde vücudunuz hareketlerinize kolayca uyum sağlıyor. Tıpkı bir kum saati şeklinde olan bu yaylar aynı zamanda hava geçirgen bir yapıya sahip ve sünger ürünlere kıyasla %28 oranında daha serin bir uyku sağlıyorlar. Çift tavlanmış çelik yani DHT Yay teknolojisine sahip Dream serisi ise daha güçlü yay sistemi ve buna bağlı olarak da uzun ömürlü kullanım olanağı sunuyor. Ürün, sırt ağrısı problemlerini en aza düşürmek isteyen kullanıcıların gözdesi durumunda.

Büyükten Küçüğe Her Yaşın İhtiyacı Rahat Bir Uyku

En doğal hammaddeler ve zararlı kimyasallardan uzak ürünlerle kullanıcılarına güvenle üzerlerinde uyuyabilecekleri ürünler tasarlayan Hibboux, bebek yatağından tek kişilik ve çift kişilik yatak seçeneklerinde çeşitli ölçülerde ürünler ortaya koyuyor. Bebek yatak modelleri 60x120, 70x130, 80x180, 90x190, tek kişilik yatak modelleri 90x190, 100x200, 120x200 olmak üzere üç farklı boy kategorisine sahip. Çift kişilikler ise dört farklı ölçüde karşınıza çıkıyor: 140x190, 150x200, 160x200 ve 180x200. Doğadan ilham alan seçenekleri ile markanın, bebek kategorisinde de oldukça başarılı ürünleri bulunuyor. Bu ürünler, bebeklerinizin minik vücutlarının uyku esnasında rahat edebilmesi ve sağlıklı olarak gelişebilmesi için özel olarak tasarlanıyor.

Yatağınız Omurganızı Desteklemeli!

Yoğun ve yorucu geçen günlerin ardından, derin ve kaliteli uykular en önemli ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Günün hatırı sayılır bir kısmını uykuda geçiren insanlar için, bu zamanlardaki konfor ve rahatlık sadece uyku anındaki değil sonrasındaki yaşantıyı da oldukça etkiliyor. Uykunuzu yeterince alamamış hissetmeniz, gün içerisinde yaşadığınız bel ve vücut ağrıları ve güne enerjisiz başlamak gibi sorunları oluşturur. Bu sorunların en önemli sebeplerinden bir tanesi sizlere uygun olmayan yatak ve yastık gibi ürünleri kullanıyor olmanız olabilir. İhtiyaçlarınıza ve vücut özelliklerinize en uygun ürünleri tercih etmeniz omurga sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Seçeceğiniz ürünün omurganızı destekleyici bir özellikte olması gerekiyor. Yatak modelinin üst kısmında yer alan dolgu malzemelerinin de sizlere rahatlık sağlayacak özelliklerde olması, kaliteli ve dinlendirici uykular için oldukça önemli.

Uygun Yatak Fiyatları ile Hibboux Hem Cebinizi Hem Vücudunuzu Koruyor

Vücudunuzu uyku esnasında en rahat konumda destekleyecek yatak modeline Hibboux ile sahip olabilirsiniz. Doğal hammadde, çevre koruyan üretim ve ar-ge çalışmalarından başlayarak üretim aşamasına kadar hayvan dostu bir politika benimseyen Hibboux, güvenle sahip olacağınız ürünleri kaliteli teslim süreci ile evlerinize getiriyor. Hibboux markası, ürünlerinde müşteri memnuniyetini de en üst seviyede önemsiyor. Yatak ürünlerinde 1 değil tam 365 güne varan deneme süresi avantajı bulunuyor. Kişiye özel ve kolay ulaşım sağlanan müşteri hizmetleri ile de ihtiyacınız olan desteğe ulaşabilir, bütçenize ve isteklerinize en uygun Hibboux ürününü güvenle satın alabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok