Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Selülit Azaltıcı Ürünlerle Yaza Hazırlanın

Yazın tiril tiril elbiseler, şortlar ve mayolar ile göz kamaştırmak için ihtiyacınız olan selülit karşıtı ürünler Watsons'ta sizlerle. A...

Yazın tiril tiril elbiseler, şortlar ve mayolar ile göz kamaştırmak için ihtiyacınız olan selülit karşıtı ürünler Watsons'ta sizlerle. At kılı fırçası, vücut fırçası, ipek kese gibi selülit savaşçılarından destek alarak, siz de yaza gülümseyerek "merhaba" diyebilirsiniz. Rahatsız edici portakal kabuğu görüntüsünü ortadan kaldırmak için sizlere yardımcı olacak ürünler sayesinde, vücudunuzla barışabilirsiniz.


Selülit Savaşçısı At Kılı Fırçası

Selülit ile baş etmek için tasarlanan ürünlerin çalışma prensipleri, selülit oluşumu ile çok daha rahat açıklanabilir. Selülitin nedeni tam olarak bilinmese de dolaşım problemi ile ilişkili olduğu bilinir. Uzun süre oturmak, hareketsiz yaşam, kilo alıp verme gibi sorunlar selülit oluşumuna neden olmaktadır. Selülit ürünleri ise farklı nedenlerle yavaşlayan cilt altı dolaşımı hızlandırarak selülit dokusunu hafifletir. Selülit en sık bacaklarda görünse de karında, kollarda ve kalçalarda da bulunabilir. Direkt ciltle ilgili değil, ciltteki kan dolaşımı ve yağ hücrelerinin depolanması ile ilgili bir problemdir. Bu nedenle masaj gibi kan dolaşımını artıran, metabolizma hızlandıran çalışmalar selülitte etkili sonuç verir.

Selülit Fırçası Ne İşe Yarar?

Doğal at kılı fırçası en bilinen selülit savaşçısı ürünlerin başında gelir. Fırçalar, kan dolaşımı hızlandırarak daha pürüzsüz, canlı bir doku elde edilmesini sağlar. Bu esnada vücuttan toksinler atılır, ölü hücreler de temizlenir. Bu sayede cilt canlılık da kazanır. Fırçalar, yalnızca var olan selüliti yok etmez, aynı zamanda oluşabilecek selülit görünümünün önüne geçer. Kese gibi ürünler, duşta ıslak şekilde uygulanırken Eda Taşpınar At Kılı Fırçası için kuru fırçalama yöntemi önerilir.

At Kılı Fırça Çeşitleri

At kılı fırçası almak istiyorsanız farklı birçok çeşit bulabilirsiniz. Saplı olan fırçalar, tutma için bandaj bulunduranlar, ahşap gövdeliler, keten eldivene yerleştirilen fırçalar gibi birçok farklı model bulunur. Kullanım alışkanlıklarınıza göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Yüz ve gerdan gibi küçük alanlar için tasarlanan küçük fırçaları tercih edebilir, bacak veya karın gibi geniş alanlar için ise büyük fırçalardan yararlanabilirsiniz.

Kuru Fırçalamanın Faydaları

Tekniğin detaylarına gelmeden önce kuru fırçalamanın mucizelerine göz atmalısınız:

● At kılı fırça sağladığı nazik soyucu etki ile ölü hücrelerden arınmanıza yardımcı olur.
● Kuruluk ve doku eşitsizlikleri sorununda etkilidir, cildin kendini yenilemesine yardımcı olur.
● Canlanan ve nefes alan bir cilt sağlar.
● Mekanik soyma işlemi ciltteki fazla yağ ve kirin temizlenmesine yardım eder, böylece gözenekler açılır ve derinlemesine arınır.
● Cilt pürüzsüzleşir.
● Kan dolaşımı artar, ciltte daha genç bir görünüm elde edilir.
● Lenfatik sistem uyarılır, hücre atıklarından sorumlu olan sistem devreye girerek toksinlerin atılmasını sağlar. Adeta detoks etkisi sağlanır.
● Kuru fırçalama, sert yağ depolarının yumuşamasına yardım eder ve yağ moleküllerinin düzenlenmesini sağlar. Böylece selülit görünümü azalır.
● Kuru fırçalama masaj özelliği ile spa etkisi vadeder, stres azaltıcı ve rahatlatıcı bir eylemdir.

Kuru Fırçalama Nasıl Uygulanır?

At kılı fırçası edindikten sonra kuru ve temiz cilde, fazla bastırmadan uygulamaya başlamalısınız. Aşağıdan yukarı doğru cildi nazikçe fırçalamalısınız. Tüm vücudunuzda kullanabileceğiniz ürünü kalbi merkeze alarak hareket ettirebilirsiniz. Örneğin omuzlarınızı fırçalayacaksanız yukarıdan aşağı, bacaklar için ise aşağıdan yukarı doğru fırçalama yöntemidir. Yani hep kalbe doğru fırçayı hareket ettirmelisiniz. Haftada bir kez uzun uzun dakikalarca fırçalamak yerine sabah akşam, ikişer dakika ve düzenli olarak uyguladığınızda daha iyi sonuç alabilirsiniz. Zaman içinde baskı şiddetini ve fırçalama süresini artırabilirsiniz. Fırçalamayı tamamladıktan sonra, tüm cildinizi nemlendirmeyi unutmamalısınız. Fırçayı birkaç günde bir temizlemeyi unutmamalısınız.


Eda Taşpınar doğal at kılı fırçası, at kılı fırça denince ilk akla gelen ürünlerden biridir. Tüm Türkiye'ye at kılı fırçayı tanıtan Eda Taşpınar'ın kendi tasarımı olan ürün ürünleri ve diğer birçok kaliteli markayı Watsons'ta bulabilirsiniz. Siz de selülitle savaşınızda en iyi silahınız olacak fırçaları kuşanın, yazın pürüzsüz bedeninizle göz kamaştırın. Hemen fırça siparişinizi verin!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok