Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

BioBellinda halı yıkama makinası şampuanı

Temizlik dediğimiz kavram yalnızca kişisel temizlikten ibaret değildir. Buna ek olarak çevresel temizlikte son derece önem taşımaktadır. Gen...

BioBellinda halı yıkama makinası şampuanı

Temizlik dediğimiz kavram yalnızca kişisel temizlikten ibaret değildir. Buna ek olarak çevresel temizlikte son derece önem taşımaktadır. Genellikle ev kadınları hemen hemen her gün evinin temizliği ile ilgilenmektedir. Ancak bu temizlik genelde yüzeysel yapılan bir temizliktir. Bulaşık, çamaşır, yer silme ve toz alma gibi yapılan temizlik eylemleri kimi zaman yeterli olmamaktadır. Bazı durumlarda ise genel bir temizlik yapılması gerekmektedir. Halılar ve koltuklar özellikle bu temizlikte büyük önem taşımaktadırlar. Her gün yapılan temizliğe göre bu ürünleri temizlemek oldukça zor ve uzun sürmektedir. Kişisel genellikle halı ve koltuk temizliklerini firmalara yaptırmaktadırlar. Firmalar özellikle halıları yıkarken halı yıkama makinası şampuanı kullanmaktadırlar. Bu ürünlere özel olarak üretilen şampuanlar bulunmaktadır. Halı ve koltuk temizliği zor olduğu kadar da oldukça önem arz etmektedir.

•Halıların dibine biriken kir göz ile görülemeyeceği için genellikle es geçilmektedir.
•Koltuklarda tıpkı yerler gibi sürekli bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak her gün günlük yapılan temizlik işlerinde koltuk temizliği çok az yer almaktadır. Bu durum da koltukların uzun süre temizlenmemesi anlamına gelmektedir.
•Yanlış uygulamalar ile halı yıkanması, halıyı bozabilmektedir. Tüylendirme ya da saçaklarının kopması gibi sonuçlar verebilmektedir.

Her halı yıkama esnasında halıların oldukça kirli olduğunu akıp giden sudan görebilmekteyiz. Ancak yine de halılar oldukça uzun süreler boyunca temizleme işlemi yapılmayan ürünlerdir. Özellikle bol tüylü olan halılarda uygulanan temizleme metotları yalnızca görünen kirin dibe itilmesi ile sonuçlanabilmektedir. Kaliteli ürün kullanarak ve ince bir işçilik ile yapılan halı temizliği esnasında görülmektedir ki genellikle günlük halı süpürme işlemleri çoğu zaman var olan tozu ve kiri halının dibine itmektedir.

Halı Yıkama Şampuanı Nedir

Halı, kilim, yolluk, koltuk ve kanepe temizliklerinde kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkan halı yıkama şampuanları genellikle firmalar tarafından kullanılmaktadır. Ancak unutulmamalıdır ki belirli bir alana sahip olan kişiler hemen hemen aynı uygulamaları kendi elleri ile de yapabilmektedirler. Kaliteli bir halı yıkama makinası şampuanı kullanımı ile birlikte yapılacak temizlik oldukça net sonuç verecektir. Bu ürünlerin temizliği için kullanılması önerilen ürün ise BioBellinda markasının üretmiş olduğu ‘‘Halı Matik’’ temizlik ürünüdür. Halı yıkama şampuanı alınırken ve kullanılırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunmaktadır.

•Ürünün temizlik garantisi veriyor olması bu özellikler arasında elbette en önemlisi olarak karşımıza çıkmaktadır.
•Bunun yanında kullanılan temizlik ürününün halı, koltuk vb. ürünlerin rengini soldurmayacak olması gerekmektedir.
•Kullanılan temizlik ürününün içerisinde bulunan etken maddeler halı ve koltuğun dokusunu bozmadan işlem sağlamalıdır.

Halı Yıkama Makinası Şampuanını Kimler Tercih Etmektedir

Bu ürün genellikle firmalar tarafından tercih edilse de bazı durumlarda elle yıkama işlemi sağlayacak kişilerde bu üründen faydalanabilmektedirler. Bu durumda dikkat edilmesi gereken bazı şeyler vardır. Bunların başında kullanılacak temizlik ürününün her makinaya uygun olarak üretilmiş olması gerekmektedir. Bununla birlikte el ile kullanım sağlamak isteyen kişiler içinde mutlaka el ile yıkamaya uygun ibaresi olmalıdır. Hem size hem kullanacağınız ürüne zarar gelmemesi için bu gibi hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Ancak genellikle el ile kullanım yerine halı yıkama makinası şampuanı şeklinde kullanılmaktadır.

BioBellinda Halı Matik Nedir

BioBellinda markasının üretmiş olduğu bir şampuan türüdür. Bu ürün evde her gün temizliğinin yapılması imkansız olan halı, kilim, yolluk, koltuk ve kanepelerde uzun süreli bir koruma sağlama amacı ile üretilmiştir. Bunun yanında salon ve oturma odası gibi noktaların diğer alanlara nazaran daha sık kullanılması da kirliliğin artmasında bir etken olduğu düşünülerek ürünün uzun süreli koruma vermesi de oldukça önemlidir. Genellikle makinalar için kullanılan bu ürünün firmalar tarafından sıklıkla tercih edilmesi de ürünün kalitesini göstermektedir.

BioBellinda halı matik ürünü kesin temizlik ve uzun korumanın yanı sıra ürünlerde deforme olma gibi durumlara karşı da korumalıdır. Yani kullanılan üründe herhangi bir zarar gözlemlenmemektedir. Yıpranma karşıyı yapısı ile uygulanan ürünlerin kullanım ömrünü de uzatmaktadırlar. Normal halı yıkama şampuanlarında sıklıkla görülen renk solması gibi durumlar etkin formülü sayesinde görülmeyeceği gibi ileri düzey temizliği sayesinde uygulanan ürünün renginde parlama ve belirginleşme de ortaya çıkacaktır.

Halı yıkama makinası şampuanı olan bu ürünün en önemli özelliklerinden birisi ise az önce de belirttiğimiz gibi pek çok yüzeyde kullanılabilir olmasıdır. Halı ve koltuk diplerine giren kiri, pisliği ve mikropları bulup yok eden formülü sayesinde bu ürünlerde dipten uca bir temizlik sağlamaktadır. Pek çok halı yıkama ürününde kullanılan hem insan sağlığı hem de ürün sağlığı açısından risk oluşturabilecek paraben, klor, amonyak ve fosfat maddelerini içermemesi de ürünün sağlık temelleri üzerine üretildiğini göstermektedir.

BioBellinda halı matik ürününün kullanılışında dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta bulunmaktadır. Makine kullanımlarında ıslak temizleme işlemi sağlanacağı için kullanılacak ürün üzerinde önce dikkat çekmeyecek bir noktada test edilmesi ve ona göre kullanılması gerekmektedir. Her ürün ıslak temizlik yapısına uygun olmayabilmektedir. Bunun yanında ıslak yıkanması durumunda renk değişimi gibi sorunlara dikkat edilmesi gereken ürünlerde bulunmaktadır. Kullanım öncesinde mutlaka test işlemi sağlanmalıdır. Bunlar haricinde pek çok üründe özel olarak kullanımı mümkündür ve etkili bir temizlik ile koruma imkanı sunmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe