Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

'Bir hastayı tedavi eden doktordur, kurtarıcı ise hasta bakıcı'

Asme Danışmanlık ekibi tamamiyle işini bilen, kontrollü ve çalışma ehliyeti olan kişilerden oluşmaktadır. Asme Danışmanlık firmamız tarafın...

Asme Danışmanlık ekibi tamamiyle işini bilen, kontrollü ve çalışma ehliyeti olan kişilerden oluşmaktadır. Asme Danışmanlık firmamız tarafından profesyonel ekipten destek alacaksınız. Tüm personellerimiz tarafımızca eğitimleri tamamlanmış ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. 


Tüm ANKARA bölgelerine sağlanan refakatçi, hasta bakım,yaşlı bakım ve bebek/çocuk bakım hizmetini profesyonel seviyeye getirmekteyiz. Hizmet aldığınız kişilerin alanlarında uzman olması gerekli durumlarda hem sizlere hem de hastalarınıza müdahalede bulunması gerekmektedir. Geleneksel toplumlar, yaşamsal kararlarında ne yazık ki duygusallığının etkisinde kalırlar. Sevgimizi gösterme biçimlerimiz de bu duyguların etkisinde kalır. Bebeğimizin bakımında profesyonel yardım almamak bizi “daha iyi birer anne baba” yapar; anne ve babamıza kendi imkanlarımızla evimizde bakmak bizi “hayırlı evlatlar” yapar gibi bir inanışımız var. Ancak ciddi bilgi ve emek isteyen tüm bu süreçler, aile üyelerinin her biri için durumu daha da zorlaştırmaktan öteye gitmez. Çünkü kimse aynı anda iyi bir doktor, hemşire, aşçı, psikolog, temizlikçi, rehber ve evlat olamaz. 


Asme, her biri alanında uzman kadrosu ile sevgiden çok daha fazlasını; ailenizin ve sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğu özeni, saygıyı, sağlık hizmetini ve sosyal ortamı onlara sunar. Asme ailesinin her üyesi, anne ve babanıza duyduğunuz sevgiyi ve onlara verdiğiniz değeri göstermek için varlar.Yeni nesil teknolojik avantajlar ile sağlıklı eşleştirmeler yapılır,hayatınızı kolaylaştıracak olan kaliteli ve esnek çözümler üretilir. Fiziki ortamda yapılan yüz-yüze görüşmeler ile açık , anlaşılabilir , iletişimler sağlanır.


AsmeDanışmanlık; bu hizmetleri sunarken, personel arayışında, deneyimli, tecrübeli, güvenilir, güler yüzlü, mesleki yeterliliği olan, referanslı ve sertifikalı personeller ile birlikte çalışır.


Asme Danışmanlık olarak, bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz.


http://www.asmedanismanlik.com/

ASME DANIŞMANLIK & İNSAN KAYNAKLARI

”Bir hastayı tedavi eden doktordur, kurtarıcı ise hasta bakıcı” Sağlıklı olabilmek, bireysel ihtiyaçlarını kendi kendine karşılayabilmek tüm insanların vazgeçilmez isteğidir.


Yılların tecrübesi ile ANKARA’NIN tüm ilçelerinde gerek evinizde gerekse hastane ortamında sizlere en iyi hizmeti sunmak için bilinçli ve iletişime açık referanslı personellerimizle çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarıp,kaliteli hizmet vererek ulusal alanda ilk tercih olmak.


''Eksiksiz, titiz ve profesyonel hizmetlerimiz ile her geçen gün kalıcı olduğumuz bu sektörde basamakları tırmanmaya devam ediyoruz. Zor günlerinizde ailemiz ile sizlerin yanında olmaya hazırız.''

http://www.asmedanismanlik.com/

Ankara hasta bakım şirketi,COVİD 19 REFAKATÇİ/ REFAKATÇİ HİZMETİ,YAŞLI BAKIM HİZMETİ


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

1 yorum

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe