Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Kadın Doğum Hasta Takip Programı

Hekimz kadın doğum hasta takip programı , iş hayatını daha basit hale getirmek amacıyla uzman hekimler için tasarlanmıştır.  Hekimz hasta ta...

Hekimz Hasta Takip Programı

Hekimz kadın doğum hasta takip programı, iş hayatını daha basit hale getirmek amacıyla uzman hekimler için tasarlanmıştır. 

Hekimz hasta takip programının bünyesinde bulundurduğu avantajlarından biri, insanların hastalık çeşitlerini baz alarak oluşturulmuş olan ekrandan bütün detaylara tek tıkla ulaşabilmektir. 

Kadın doğum ve kadın hastalıkları için sizlere başvuru yapan tüm hastaların hakkında detaylı bilgilere ulaşmanız bu program sayesinde mümkün olmaktadır. Hazırlamış olduğumuz programın temelini kadın hastalıkları ve kadın doğum uzmanlarının ihtiyaçları oluşturmaktadır. Hasta takip programı ile kurumunuzdaki işleyişi birebir olarak online ortamda kullanmaya devam edersiniz.

Programın sahip olduğu geniş kapsamlı işlem hacmi sayesinde birçok bilgiyi tek sayfada toplayabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz programın kullanıcı dostu arayüze sahip olması kullanım açısından da büyük bir avantaj sağlamaktadır. Sisteme kullanıcı sayısının bir önemi olmadan kullanıcı tanımlamak ve özel yetkiler vererek kullanımı sınırlamak mümkündür. 

Hekimz kadın doğum hasta takip programı web tabanlı çalışmaktadır. Bu sayede yalnızca masaüstü sürümde değil, mobil ve tablet gibi cihazlardan da erişime uygun halde üretilmiştir. İnternetinizin olduğu her yerden sisteminize erişebilir takip ve yönetim yapabilirsiniz. Hastalar hakkında tüm bilgilerin programda yer alması sayesinde tek tıklama ile hastaya ya da hasta yakınlarına ulaşmak son derece basittir. 

Son olarak programımız kapsamında bulunan diğer bir özellik ise, kullanıcıların talepleri doğrultusunda birtakım düzeltmelerin yapılmasına olanak sağlamasıdır. Programın temeli oldukça geniş olmasından dolayı, randevu hatırlatma, randevuları takip etme, hastalara randevu saatini SMS bildirme ve daha birçok özellikten tek bir program ile faydalanabilirsiniz. 

Performans takibini yapmak için hazırlanmış olan rapor özelliğinden yararlanarak nasıl bir performans gösterdiğinizi kontrol edebilirsiniz. Programda yer alan yazdırılabilir pek çok sayfa seçeneğinden faydalanarak daha verimli bir çalışma imkanına sahip olunabilir. 

Hekimz kadın doğum hasta takip programı sayesinde, hastaya ait geçmiş dönemlerde uygulanan tüm tedavileri ve hastanın son durumu gibi birçok kaydın yer aldığı bir programa sahip olabilirsiniz. Herhangi bir zaman diliminde sisteme hasta girebilir ya da hasta bilgisini dahil edebilirsiniz. Detaylı raporlama özelliği sayesinde dilediğiniz zaman hastaya ait raporlara ulaşabilir ve bu raporlar ışığında değerlendirme yapabilirsiniz.

Hekimz’i kullanmak için teknik bilgi sahibi olmanız gerekmez, kısa bir online eğitim ile hemen kullanmaya başlarsınız. Hekimz için tıklayınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok