Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Tibbi Sekreterlik Sertifikası

Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon Sertifikanız ile Hastanelerde, Sağlık Ocaklarında, Muayenehanelerde ve Tüm Sağlık Kuruluşlarında Tıbbi Se...

Tıbbi Sekreterlik Sertifikası

Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon Sertifikanız ile Hastanelerde, Sağlık Ocaklarında, Muayenehanelerde ve Tüm Sağlık Kuruluşlarında Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon Elemanı Olarak Çalışma İmkanı !

Hastanelerde, Sağlık Ocaklarında, Muayenehanelerde ve Diğer Sağlık Kuruluşlarında çalışmak mı istiyorsunuz ? O zaman sitemizi ziyaret edebilir ve uygun fiyat avantajlarımızdan sizde faydalanabilirsiniz. Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon eğitimi online uzaktan eğitim sistemiyle size sunulmaktadır.Eğitim ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…

Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon Eğitimi Hakkında

Online eğitim sistemiyle verdiğimiz Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon eğitiminde kayıt işlemleri tamamlanan kursiyerlerimize kendilerine özel bir öğrenci paneli oluşturulmaktadır.Kullanıcı adı ve şifreleri ile öğrenci panellerine bilgisayar, telefon veya tablet üzerinden giriş yapan kursiyerler panellerinde kayıtlı bulunan eğitim videolarını 7/24 istedikleri zaman istedikleri süreyle izleyebilmektedir.Eğitim sonunda yapılan online sınav sonunda başarılı olan kursiyerlere 560 saatlik Devlet Üniversitesi onaylı Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon eğitim sertifikaları üniversite tarafından gönderilmektedir.

Uygun fiyatlar
Grup kayıtlarında indirim imkanı
Aynı gün eğitime başlama
Eğitim sonunda hızlı sertifika gönderimi
Kredi kartı ile 12 taksite kadar taksit seçenekleri
Güvenli ödeme


Eğitime katılmak için ön koşul bulunmamaktadır.Dileyen herkes eğitime katılabilir ve Devlet Üniversitesi onaylı sertifikaları ile iş başvurusunda bulunarak hemen işe başlayabilir.

Sizde bulunduğunuz ilden , evinizden çıkmadan eğitim almak ve hemen iş bulmak istiyorsanız , Bize Ulaşın.

Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon eğitimi hakkında detaylı bilgi almak ve hemen kayıt olmak için ,


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok