Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Ankara Davet Mekanları

Ankara davet mekanlarının fiyatları ne kadardan başlıyor? En iyi davet mekanları hangileri? Düğün ve davet organizasyonları için tercih edeb...

Ankara Davet Mekanları

Ankara davet mekanlarının fiyatları ne kadardan başlıyor? En iyi davet mekanları hangileri? Düğün ve davet organizasyonları için tercih edebileceğiniz mekanları ve hizmetlerini sizler için derledik!

Ankara’da yer alan davet alanları gösterişli yapılarıyla dikkat çekiyor. Şık görünümleri ile hizmet veren salonlar; mezuniyet kutlamaları, nikah törenleri, nişan törenleri, baby shower kutlamaları gibi farklı organizasyonlar için kullanılsa da en sık düğünler için tercih ediliyor.

Her mekan sahip olduğu farklı konsept ile öne çıkıyor. Örneğin; kimi mekanlar renkli, canlı ve dinamik konseptlerle hizmet verirken kimi mekanlar ise şık ve sade konseptler ile hizmet sunuyor. Mekanların tarzları gibi fiyatları ve sundukları hizmetler de farklılık gösteriyor. Bu mekanlar arasında seçim yapabilmek için DüğünYardımcısı.com’u tercih edebilir, bu sayede çok sayıda seçenek arasından kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. Davet mekanlarını ve tüm detayları aşağıda sizler için ele aldık.


Ankara Davet Mekanlarının Hizmetleri ve Fiyatları

Kaliteli hizmet sunmak için birbirleriyle yarışan Ankara davet mekanları, catering hizmetleri, dekorasyon, konsept pasta, görsel şovlar gibi çok sayıda hizmeti müşterilerine sunuyor. Bazı davet alanları yalnızca pasta ve süsleme hizmeti sunarken bazı mekanlarda ise bu hizmetlere ek olarak, renkli ışık şovları, konsept tasarımları, havai fişek gösterileri, barkovizyon ve catering gibi çok sayıda hizmet bulunuyor.

Araştırmamızda fark edilen detaylardan biri de mekan fiyatlarının hizmet verilen bölgeye ve sunulan hizmete göre değişkenlik gösterdiği. Örneğin; Yenimahalle’de yer alan mekanların fiyatları daha ucuzken, Gölbaşı’nda yer alan mekanların fiyatları çok daha yüksek. Yenimahalle’de yemekli kişi başı fiyatlar 30 TL civarında seyrederken, bu Gölbaşı’nda 150 TL’ye kadar çıkabiliyor. Mekanların fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için DüğünYardımcısı.com’da yer alan “Teklif Al” butonunu kullanabilir, bu sayede en güncel ve en avantajlı fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Mekanlar ve sundukları hizmetlerin detayları yazımızın devamında.

Ankara Davet Mekanları
Yess Balo Davet Salonu

Yess Balo Davet, Ankara davet alanları arasında düğün ve nikah mekanları dendiğinde akla gelen isimlerden biri. Mekan; 1000 kişilik açık hava, 750 kişilik kapalı ve kır bahçesi davet alanı ile hizmet veriyor. Yess Balo Davet; volkan gösterisi, düğün pastası, vale, yemek servisi gibi hizmetler de sunuyor.

Mekanın hafta içi kokteyl organizasyonu için kişi başı talep ettiği başlangıç fiyatları 30 TL. Bu fiyat, hafta sonu yemekli organizasyonlarda kişi başı 100 TL olarak göze çarpıyor. Güncel fiyatlar için DüğünYardımcısı.com üzerinden fiyat teklifi alabilirsiniz.


Armoni Biz Düğün ve Davet Salonu

Araştırmamız sırasında çok sayıda salon ile karşılaşsak da Armoni Biz, Ankara davet mekanları arasında öne çıkan isimlerden biri olmayı başardı. Nikah töreni mekanları arasında da sıklıkla tercih edilen salon, 750 kişilik kapalı davet alanı ile hizmet veriyor.

Mekan giydirme, catering hizmeti, ses, sahne ve ışık hizmetleri sunan salon, davetler için sıklıkla tercih ediliyor. Mekanın hizmetleri hakkında detaylara DüğünYardımcısı.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Armoni Biz’in hafta içi yemekli fiyatları kişi başı 10 TL, hafta sonu ise 30 TL olarak göze çarpıyor. Salon, nikah töreni için mekan arayışında uygun fiyatları ile öne çıkıyor.


Günay Wedding & Garden & Hall

Günay Wedding, Ankara davet mekanları arasında fiyatları ve hizmetleri ile öne çıkan isimlerden. Nikah töreni için mekan arayışınızda tercih edebileceğiniz Günay Wedding’de kapalı ve kır bahçesi davet alanları bulunurken, mekanın hafta içi fiyatları 80 TL’den başlıyor. Hafta sonu ise fiyatlar kişi başı 150 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Mekan giydirme, DJ temini, orkestra temini, menü tadımı, fotoğraf ve video çekimi gibi hizmetler sunan mekan hakkında en ayrıntılı bilgiye DüğünYardımcısı.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ayrıca mekan, Ankara davet mekanları arasında after party için ayrı alan sunan yerlerden biri.



Ihlamur Kasrı

Ankara davet mekanlarından Ihlamur Kasrı’nın kişi başı hafta içi başlangıç fiyatları, 150 TL, mekanın fiyatları, hafta sonu kişi başı 200 TL’ye çıkıyor. Tarihi dokusuyla öne çıkan mekan, 750 kişilik açık davet alanı kapasitesi ile müşterilerine hizmet veriyor.

Ankara davet mekanları arasında yer alan Ihlamur Kasrı; salon giydirme, servis elemanı, fotoğraf ve video çekimi gibi çok sayıda hizmet sunuyor. Mekan hakkında en güncel fiyatlar için DüğünYardımcısı.com’dan yardım alabilirsiniz.


Ankara Konağı

Yemekli davet, kokteyl organizasyon ve pasta-meşrubat seçenekleri sunan Ankara Konağı, davet mekanları arasında uygun fiyat seçeneklerine sahip. Mekan; hafta içi kişi başı 45 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet sunarken, hafta sonu fiyatları kişi başı 90 TL’ye kadar çıkıyor.

Ankara Konağı’nın açık alan ve kır bahçesi kapasitesi 1000 kişilik, kapalı davet alanı kapasitesi ise 750 kişilik. Organizasyon sorumlusu ve düğün pastası gibi hizmetleri sunan mekan, unutulmaz bir davet vermek isteyenler için ideal. Ankara Konağı’nın, kampanyaları ve Düğün Yardımcısı’na özel fiyatları için siteyi inceleyebilir, teklif alma hizmetinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.


Zerafet Ankara

Zerafet Ankara, davet mekanları arasında öne çıkan markalardan. Şık konsepti ve yemekli davet organizasyonları ile öne çıkan mekanın fiyatları da oldukça dikkat çekici. Mekanın fiyatları hafta içi 50 TL’den hafta sonu ise 80 TL’den başlıyor. Ücretler; organizasyonların yemekli ya da kokteyl olmasına göre farklılık gösteriyor.

Mekan, organizasyon sorumlusu ve vale gibi çok sayıda hizmeti müşterilerine sunuyor. Sunulan hizmetleri organizasyon tarihinden önce bilmek, kişilere olası olumsuz senaryolara karşı avantaj sağlıyor. Bu nedenle mekanları ve sundukları hizmetleri organizasyon tarihinden önce tanımak oldukça önemli. DüğünYardımcısı.com, mutlu gününüzde rahat etmeniz için gereken tüm bilgilere web sitelerinde yer veriyor. Sitede yer alan bilgileri inceleyerek siz de Ankara davet mekanları hakkında merak ettiklerinizi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ankara Davet Mekanları

Ankara Davet ve Düğün Organizasyon Firmaları

Düğün organizasyon firmaları son dönemde gerçekleştirdikleri şık ve kaliteli davetler ile sıklıkla tercih edilmekte. Ankara davet mekanlarının çoğu, dışarıdan organizasyon firması ile çalışmaya olanak sağlıyor. Bu sayede çoğu kişi düğün organizasyonları için bu firmaları tercih ediyor.

Ankara’da yer alan düğün organizasyon firmaları arasında Tarzz Organizasyon, Alen Ajans Organizasyon gibi firmalar bulunuyor. Dugunyardimcisi.com üzerinden bu firmalara ve diğer firmalara kolaylıkla ulaşabilir, hizmetlerini karşılaştırabilir ve avantajlı fiyat seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.


Tarzz Organizasyon

Ankara ilinde davet organizasyonu düzenlemek için atılan adımlardan ilki, organizasyon firmaları ile anlaşmak. Tarzz Organizasyon bu firmalar içinde adını duyurmuş markalardan biri. Mekan giydirme, dekorasyon ve masa süsleme gibi hizmetleri sunan firmanın başlangıç paket fiyatları 1.500 TL.

DüğünYardımcısı.com organizasyon firmaları açısından da zengin seçenekler barındırıyor, Tarzz Organizasyon ve diğer organizasyon firmaları hakkında detaylı bilgilere site üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu sayede çok sayıda organizasyon firmasını bir arada görebilir, fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilir ve sundukları hizmetler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Edindiğiniz bilgiler sayesinde elde ettiğiniz bu avantaj, en doğru seçimi yapmanızda sizlere yardımcı olacaktır.


Alen Ajans Organizasyon

Alen Ajans Organizasyon; barkovizyon, catering hizmeti, mekan giydirme, düğün pastası fotoğraf ve video çekimi gibi hizmetler sunuyor. Şirketin organizasyon paketleri için talep ettiği başlangıç fiyatı 2.500 TL.

Ankara ilinde düzenlediğiniz davet organizasyonlarınızda tercih edebileceğiniz bu firma ile tarzınıza en uygun düğünü gerçekleştirebilirsiniz. Mekan arayışında olduğu gibi organizasyon şirketi arayışınızda da en büyük yardımcınız DüğünYardımcısı.com. Site, kolay ve kullanıcı dostu tasarımıyla davetlere dair ihtiyacınız olan tüm detayları sizlere sunuyor.

Organizasyonlarınız için tercih edebileceğiniz en iyi davet mekanlarını ve organizasyon firmalarını ele aldığımız bu yazımız aracılığıyla siz de hayalinizdeki organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe