Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Etkisini Uzun Süre Hissettiren Kolonya Seçenekleri

Gün içerisinde serinlemek için bazı ürünlere ihtiyaç duyulabilir. En yoğun olarak kullanılan ürünlerden biri olan kolonya, ferahlatan kokusu...

Etkisini Uzun Süre Hissettiren Kolonya Seçenekleri
Gün içerisinde serinlemek için bazı ürünlere ihtiyaç duyulabilir. En yoğun olarak kullanılan ürünlerden biri olan kolonya, ferahlatan kokusuyla sık sık tercih edilir. Yıllar içerisinde birçok esansla karşımıza çıkan kolonyalar, ürün çeşitliliğiyle herkese hitap etmeyi başarır. Kolonya türlerini aynı zamanda misafirlerinizi karşılarken de kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı kokulara sahip kolonya çeşitlerini Watsons’ta bulabilir, dilediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.

Ferahlatıcı Etkiye Sahip Eyüp Sabri Tuncer Kolonyaları


Günlük yaşamın her alanında yanınızda taşıyabileceğiniz ürünlerden birisi olan Eyüp Sabri Tuncer markalı kolonyalar, çok yönlü özellikleriyle kısa sürede vazgeçilmezlerinizden biri olmaya adaydır. Hafif ve güzel bir his yaratan esanslarıyla parfüm yerine de kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer kolonya çeşitleri, kalıcı olmalarıyla gün boyu etkilerini hissettirir. Verdiğiniz molalarda tüm yorgunluğunuzu alan kolonyalar, taze ve iç açıcı kokuları ile zihninizi rahatlatır. Markanın ürünleri aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Etkisini Uzun Süre Hissettiren Kolonya Seçenekleri

● Çevreye karşı duyarlı olan Eyüp Sabri Tuncer, üretim sırasında hayvanlar üzerinde test yapmaz.


● Ferahlatan etkisiyle öne çıkan kaliteli kolonyalar, uygun fiyatlarıyla yüzünüzü güldürmeyi başarır.


● Doğal ve etkili kokusuyla kişisel bakımınızı yaparken keyif almanızı sağlayan Eyüp Sabri Tuncer kolonyalar, bütün cilt tipleri tarafından rahatlıkla kullanılabilir.


Özellikle klasikleşmiş limon kolonyasıyla bilinen Eyüp Sabri Tuncer markası, ürünlerini farklı ambalaj seçenekleriyle sunar. Sprey başlıklı şişeler gün içinde pratik bir kullanım için idealdir. 150 ml şişelerde sunulan kolonyaları çantanıza atabilir, dilerseniz dışardayken temizliğinden emin olmadığınız alanlarda bu ürünleri püskürterek kullanabilirsiniz. Evde ya da ofiste kullanmak için 200 ml ve 400 ml’lik seçenekleri tercih edebilir, daha farklı ihtiyaçlarınız için ise 1000 ml’lik pompalı modellere göz atabilirsiniz.

Kalıcı Kokuya Sahip Kolonya Çeşitleri


Kolonyalar esansları ile birbirlerinden ayrılır. Herkesin ilk tercihi olan limon kolonyasının yanı sıra çiçekli ve meyveli kokuya sahip kolonyalar da büyük ilgi görür. Her damlasında turunçgiller esintisi yayan kolonyalar, özellikle yaz aylarında yaygın olarak kullanılır. Gül ve lavanta gibi çiçek kokularının hissedildiği kolonya çeşitleri ise sunduğu ferahlıkla size bahar mevsimini yaşatır. Kalıcılığıyla öne çıkan kolonya çeşitlerini kullanarak tüm gün zindeliğinizi koruyabilirsiniz. Keskin ve kalıcı kokuya sahip Eyüp Sabri Tuncer, Duru ve Pure Line gibi birçok markaya ait kolonya çeşitlerine Watsons üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etkisini Uzun Süre Hissettiren Kolonya Seçenekleri

Okyanus esintisi ve limon çiçeği gibi kokuların yer aldığı Duru kolonyaları, sakinleştirici etkisiyle sıkça tercih edilir. Farklı bir kolonya deneyimi yaşatan Duru kolonya çeşitleri, çarpıcı rayihalarıyla kullanan herkese etkisini hemen hissettirir. Klasik ve etkili koku çeşitlerinin yanı sıra doğadan ilham alan kolonya kokuları ile tazeliğinizi her an korumayı başarabilirsiniz. Farklı aromalara sahip kolonyaları dilediğiniz her an kullanmanız mümkün. Çiçek özlerinin baskın olduğu lavanta özlü kolonyalar ılık bir meltem etkisini teninize taşır. Lavanta kokulu kolonyalar ile birlikte yasemin ve kiraz çiçeği gibi kokulara sahip ürünler de son derece çarpıcı bir etki yaratır. Akide şekeri kokusunu teninizde taşımak isterseniz Pomellos markalı kolonyalara da göz atabilirsiniz. Sıra dışı kokuları ve göz alıcı şişe tasarımları ile Pomellos kolonyaları hediyelik olarak da düşünebilirsiniz. Selin ve Rebul gibi kolonyalarıyla öne çıkan markaları da Watsons’ta bulabilir ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sadece yetişkinler için değil, çocuklara özel kolonya çeşitlerine de ulaşabilirsiniz.


Siz de günlük alışkanlıklarınıza en uygun kolonya çeşitlerini şimdi inceleyebilir, dilediğiniz ürünlere Watsons güvencesiyle kolayca sahip olabilirsiniz. Vücudunuzda canlandırıcı bir etki yaratacak ürünleri hemen sipariş edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok