Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Online Seans Nedir?

Bu yazıda son dönemde popülerleşen ve kullanımı artan Online Seans hizmetleri hakkında konuşacağız. Pandemi dönemi, kısıtlamalar ve “evde ka...

Online Seans Nedir?

Bu yazıda son dönemde popülerleşen ve kullanımı artan Online Seans hizmetleri hakkında konuşacağız. Pandemi dönemi, kısıtlamalar ve “evde kal” sloganı ile artık birçok hizmet sanal platformlarda yerini aldı. Şimdi sizlere çeşitli hizmetlerin Online Seans platformlarında nasıl yer aldığından, işleyişinden ve hizmet türlerinden bahsedeceğiz. Keyifli okumalar!


Online Psikolog

Pandemi döneminde gerçekleştirilen kısıtlamalar nedeniyle birçok hizmeti çevrimiçi platformlar vasıtasıyla elde eder hale geldik. Bu hizmetlerden belki de en önemlisi Online Psikolog ile online seans hizmeti almak oldu. Peki Online Seans aracılığıyla terapi hizmeti nasıl alınır? Öncelikle online seans alacak olduğunuz psikoloğun güvenilir, etik ilkelere bağlı ve yetkin olduğuna dikkat etmek şart. Uzman olmayan kişilerden Online Seans almanın birçok kötü sonucu olabilir. Yetkin olmayan kişilerden verimsiz hizmet satın alıp dolandırılabilirsiniz. Bunun önüne geçmek adına rehber yazımızı sizler için hazırladık.


Uzmandan Online Seans Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Öncelikle, Online Seans alacak olduğunuz uzmanın çalışma alanına bakmak gerekir. Terapistiniz çocuk, ergen ve yetişkin grubundan hangi alanda çalışıyor bakılmalıdır. Online seans alırken bakılması gereken bir diğer husus da terapistin sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik yetkinliği ve yeterliliğinin olup olmadığıdır. Bu konu Online Seans alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurdur; çünkü yanlış uzman ve yanlış hizmet büyük zararlara sebep olur. Fayda sağlamak adına çıkmış olduğunuz bu yolda büyük zararlar almamak için uzmanınızı iyi incelemenizi tavsiye ederiz.

Bu konuda güvenilir hizmet veren Online Platform yok mu? Elbette var. https://biseyseans.com sizler için önerdiğimiz etik değerle uyan uygun fiyatlı bir terapi platformu. Web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir ve aklınıza takılan soruları canlı destek hattı üzerinden çabucak sorabilirsiniz.

Doğru psikolog için nelere bakılabilir:

-Uzmanlıklar ve yeterlilikler

-Gerekli olan psikoloji lisans eğitimini almış olmak

-Terapi verebilmek için gerekli süpervizyon ve eğitimleri almış olmak

-Alanında yetkin olmasını sağlayacak belgelere sahip olmak

Bu 4 özellik Online Seans ile psikoloji hizmeti alırken sizleri doğru uzmanı bulmaya götürecek ilk adımdır.


Peki Online Seans ile psikoloji hizmeti nasıl alınır?

Öncelikle, alanında uzman birçok psikoloğu bünyesinde barındıran https://biseyseans.com ‘dan daha detaylı bahsetmekte fayda var. Bünyesinde bulunan uzmanlar arasından seçiminizi güvenle yapabilirsiniz.


Peki neden Bi’Şey Seans?

Uzmanlarınızın özellik ve niteliklerini sizlere şeffaf bir şekilde sunması, kullanıcı dostu arayüze sahip olması ve 7/24 çalışan danışan destek ekibi ile sizlere doğru ve uygun bir online seans sunuyor olması olarak özetleyebiliriz. Siteye girdiğinizde karşınıza çıkacak olan kategorilerden online ve fiziksel olmak üzere seçim yapabilirsiniz. Online seans kategorisinde psikoloji kategorisini seçtiğinizde karşınıza çocuk-ergen, çift-aile ve yetişkin kategorileri çıkmaktadır. Bu kategorilerden size uygun olduğunu düşündüğünüz kategoriyi seçerek başlayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan uzmanların fotoğraflarına tıklayarak birebir sayfalarına yönlendirilirsiniz. Bu sayfanın en altında yer alan “hakkımda”, “uzmanlık alanları” ve “diploma/sertifika” sekmelerinden uzmanınızın yetkinliğini ve yeterliliğini inceleyebilirsiniz. Online seans için size uygun gün ve tarihi seçerek satın alma işlemini tamamlayıp psikoloğunuzdan randevu oluşturabilirsiniz.

Birçok sahte psikoloğun yer aldığı sitelerde kaybolmadan hatta uzmanların şeffaflıkla sizlere göstermiş oldukları yetkinliklerini inceleyerek doğru hizmete ulaşabilirsiniz. 


Online Dil ve Konuşma Terapisti

Online Seans dönemi başladığından beri çeşitli hizmet türlerinde Online Seans almak mümkün. Pandemi koşullarında çocuğunuzu dışarı çıkarmak sizler için zor ve güvensiz gelebilir. Uzmanlar bu konuda da çalışarak sizleri ve çocuklarınızı Online Seans aracılıyla dil ve konuşma terapisi ile buluşturuyor. Peki, dil ve konuşma terapisi nedir? Çeşitli seviyelerde konuşma, dil ve iletişim güçlüğü olan ya da yutma, içme ve yeme zorluğu bulunan bebek, çocuk ve yetişkinleri tedavi eden yaklaşıma “dil ve konuşma terapisi” denir. Dil ve konuşma terapisi ile 7’den 70’e evden çıkmadan tek tıkla uzmanınıza ulaşıp online seans ile hizmet alabilirsiniz.


Online Fizyoterapist

Peki, online fizyoterapist nasıl olur? Online seans ile fizyoterapi mümkün mü? Derseniz sorunuzun cevabı bizde! 4 yıllık sağlık bilimleri fakültesinden “fizik tedavi ve rehabilitasyon” bölümünden lisans diploması alıp alanında uzmanlaşan fizyoterapistlerimiz bu konuda da iyi bi’şeyler yapmış. Ağrılarınızdan şikayetleriniz var ve evinizden çıkamayacak kadar yorgun düşmüşseniz eğer online seans ile fizyoterapi hizmeti sizler için biçilmiş kaftan. Yaşlılık, çeşitli hastalıklar vb. Sebeplerle evinden çıkamayan bireylere online seans ile alanında uzman fizyoterapistlerle bir araya getiriyor. Eğer siz de fizyoterapiste ihtiyacınız olduğunu düşünüyor ve evden çıkmadan hizmetim ayağıma gelsin diyorsanız online seans ile fizyoterapi hizmetinden yararlanabilirsiniz.


Online Seans Platformu Bi’Şey Seans Nedir?

Online seans nereden alınır? Online seans için en güvenilir yer neresidir? Diye merak ediyorsanız, Bi’Şey Seans platformunu size önerdik. Peki, nedir bu Bi’Şey Seans?

Bi’Şey Seans, Psikolog Yusuf Karataş tarafından temelleri atılan, bireylerin ihtiyaçlarına yönelik seans hizmeti sunarken aynı zamanda bunları etik ve bilimsel çerçeveler içerisinde gerçekleştiren bir online seans platformudur. Alanında uzman kişiler danışanlarına en iyisini ve en doğrusunu sunarken hayat koşullarını, yaşam kalitesini daha da iyi hale getirmek öncelikleri arasındadır. 

Bireylerin ihtiyaç duydukları uzmanlarla arasında köprü görevi görerek seansı herkes için erişilebilir kılmayı amaçlar. https://biseyseans.com ‘un amaçları arasında değişen dünya düzenine teknoloji ile adapte olarak zamana karşı tasarruf sağlamak, etik ilkeleri benimseyerek bireye kendini değerli hissettirmeyi çabalamak ve kolay erişilebilir olmak yer alır.

Günümüzde seans hizmetlerinin erişilmesi lüks gibi görünmesi, fiyat politikası olarak herkesin yararlanabileceği bir hizmet olmaması, etik değerlere dikkat edilmemesi ve asılsız iyileşme vaatlerinin olması gibi durumlarla karşılaşılmakta ve bu durum halkın psikolojik hizmete ulaşımını zorlaştırmaktadır. Ücretsiz veya uygun fiyatlı destek veren kurum, kuruluş veya kişilerin sayısının yetersiz olması, etik ilkelere uygun çalışılması anlamında şüphelerin olması ve verilen psikolojik destek hizmetinin süresinin kısıtlı olması gibi nedenler Bi’Şey Seansın oluş nedenini oluşturmaktadır.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe