Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Avrupa'nın tercihi XLASE Plus lazer cihazı

Xlase Plus kullanıcılarına farklı lazer sistemlerini tek bir cihazda sunan çok yönlü modüler bir platformdur. Modüler sistemi sayesinde kull...

Avrupa'nın tercihi XLASE Plus lazer cihazı


Xlase Plus kullanıcılarına farklı lazer sistemlerini tek bir cihazda sunan çok yönlü modüler bir platformdur.

Modüler sistemi sayesinde kullanıcılarına çoklu tedavi olanağı sağlamaktadır. Xlase Plus teknolojisi ile farklı aplikatörler farklı zamanlarda satın alınabilir ve tek bir cihazda kullanılabilir. Örneğin bu gün ihtiyacınız Q-Switched lazer ise bu sistemi alabilir, sonrasında Nd:YAG, Erbium, CPL veya Diyot lazer aplikatörlerini sisteme ekleyebilirsiniz.

Xlase Plus hastalarınızın talep ettiği tedavi işlemlerinden daha fazlasını uygulamanıza olanak sağlar. Sistemin modüler aplikatörü, etkili ve güvenilir sonuçlar elde etmek için tasarlanmıştır.

Tüm dünyada milyonlarca kişi lazer teknolojilerinden yararlanmakatadır. Lazer cihazlarına talep arttıkça lazer cihazlarındaki çeşitlilik de artıyor.

Lazer teknolojilerinde lider konumunda olan bir kaç firma dışında son zamanlarda birçok küçük firma da lazer cihazı üretmiş durumda. Bunun yanısıra,bazı firmalar da yeni teknolojiler geliştirmek yerine yıllardır mevcut teknolojilerini reklam pazarlama stratejileri ile tekrar tekrar aynı ürünü pazarlamak kaydıyla kullanıcıları yanıltmaktadırlar.

Biotec Italia firması 1993 yılından günümüze Avrupa’nın en büyük medikal estetik cihaz üreticisidir.Yüksek AR-GE çalışmaları ile teknoloji üretmektedir.Birçok firma Biotec Italia firmasının üretmiş olduğu teknolojileri kopyalamakta ve kullanıcılara sunmaktadır.Biotec Italia teknolojileri Nora Medikal firması tarafından https://noramedikal.com.tr/ Türkiye’de temsil edilmektedir.


Avrupa'nın tercihi XLASE Plus lazer cihazı


Sayısız Estetik ve Medikal Uygulamalar
Xlase Plus, hastalarınızın talep ettiği tedavi işlemlerinden daha fazlasını uygulamanıza olanak verir. Sistemin Modüler aplikatörleri sayesinde etkili ve güvenilir sonuçlar elde edebilmek için tasarlanmış Dünya’nın en gelişmiş platform lazeridir. 

Yüksek Enerji, Maksimum Etki
Xlase Driver; lazer ve flaş lamba ile çalışan aplikatörler üzerindeki hassas akımı korur. Maksimum lazer, devre koruması ve stabil akım emisyonu sağlayan özel bir elektronik sistem kullanır. Bu teknoloji sayesinde,gerçek bir kare darbe üretir. Bu darbeler çok daha verimli bir ısıtma işlemi yaratır ve maksimum klinik sonuçlar elde edilebilir. 


Avrupa'nın tercihi XLASE Plus lazer cihazı


Genişletilebilir ve Yükseltilebilir Teknolojik Yazılım
Modüler sistemin içerisinde Q-Switched, nd:YAG,Erbium, CPL, Diode lazer aplikatörleri mevcuttur. Xlase Plus’ın en çarpıcı özelliği, bu teknolojileri tek seferde almanızı gerektirmeden, istediğiniz zamanlarda en güncel teknolojileri sisteme ekletebilmenizdir.  


XLASE , AlexPro, Supreme One Lazer Cihazları !


Avrupa'nın tercihi XLASE Plus lazer cihazı




XLASE Plus bir lazer platformu olup, Farklı dalga boylarının eklenebildiği dünyanın en gelişmiş lazer sistemidir. Lazer platformları cilt yenileme, cilt gençleştirme, leke ve damar tedavilerinde tercih edilen sistemlerdir.

Ancak Xlase Plus platform lazer cihazları arasında bir çığır açarak epilasyon işlemlerinde de kullanılmak üzere 2 farklı lazer seçeneğini de kullanıcılarına sunmuştur. 

Bu 2 farklı model sadece epilasyon amacı ile üretilmiştir.Xlase Plus platform lazerden farklı modellerdir.Lazer epilasyon gibi spesifik ve yoğun uygulanan  işlemler için teknolojide geri kalmış bazı firmalar epilasyon teknolojisini mevcut cihazlarına adapte edememişlerdir. Xlase Lazer Cihazları Eeurope Medical Device Sertifikasına sahip Avrupanın en çok tercih edilen lazer cihazlarıdır.Medical Device Sertifikası onayı cihazın etkinliğinin kanıtıdır ve aynı zamanda çevre dokulara zarar vermediğinin de bilimsel olarak kanıtlandığı anlamına gelmektedir. 

XLASE, AlexPro, Supreme One, Diode Lazer Epilasyon Uygulamalarında En Son Teknolojiyi Temsil Eder !


Avrupa'nın tercihi XLASE Plus lazer cihazı



XLASE Lazer cihazlarını incelediğimizde piyasada çok bilinen birçok markayı teknolojik açıdan geride bıraktığını görmekteyiz.Birçok firma 21.Yüzyıl teknolojisine ayak uyduramadığı için Xlase modelleri karşısında geride kalmıştır. 

Xlase bu başarılarının devamında çok daha büyük yeniliklere giderek sadece epilasyon amacı ile 2 model daha üretmiştir ve dünyada 53 ülkede  satışa sunmuştur.Bu 2 model epilasyonda devrim yaratmıştır.

Xlase, AlexPro ve Xlase Supreme One 4000 watt. ve 2800 watt. Yüksek güçlü diode lazer başlık seçenekleri ile epilasyonda kalıcı sonuçlar sağlamayı başaran ilk ve tek cihazdır.Malesef piyasada çok bilinmesine rağmen bazı cihazlar 600-800 watt. güç üzerine çıkamamaktadır ve bu cihazlar düşük güçlerinden dolayı acılı epilasyon sunmaktadır.Başlık soğutmalarıda -3 ve -5
derece olmalarından dolayı yanık riski oluşturmaktadır ve hastalara çok fazla acı hissettirmektedir.Xlase AlexPro ve Supreme One modellerinde -10 derece buz başlık sayesinde tamamen acısız ve yanık riski olmadan konforlu epilasyon işlemi yapılmaktadır.

Piyasada bazı firmalar tarafından yanlış aktarılan bir söylem ise -10 derecenin aşırı soğutması sonucunda ciltte ciddi problemlere yol açabileceğini idda etmektedir.Bu bilgi kesinlikle doğruyu yansıtmamaktadır.

Çünkü lazer epilasyon başlıkları hareket halinde olmakla birlikte aynı zamanda lazer ışınlarıyla cilt altında ısı oluşturmaktadır.-10 derece gibi soğukluğun cilde zarar verebilmesi için başlık hareket ettirilmeden uzun süreli olarak ciltte sabit tutulması gerekmektedir, eğer başlık uzun süreli olarak ciltte sabit tutulur ise soğutmadan dolayı değil, lazer ışınının vermiş olduğu sıcaklıktan dolayı lazer yanık riski oluşması daha yüksek ihtimal olacaktır.Xlase Lazer cihazları teknolojik soğutma sistemleri kullandıkları için piyasada ki en yüksek soğutma kapasitesine sahip ilk ve tek cihazdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok