Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Çekim yasası nedir?

Çekim yasası , olumlu düşüncelerin kişinin yaşamına olumlu sonuçlar, olumsuz düşüncelerin ise olumsuz sonuçlar getirdiğini öne süren bir fel...

Çekim yasası nedir?

Çekim yasası, olumlu düşüncelerin kişinin yaşamına olumlu sonuçlar, olumsuz düşüncelerin ise olumsuz sonuçlar getirdiğini öne süren bir felsefedir. Düşüncelerin bir enerji biçimi olduğu ve pozitif enerjinin sağlık, finans ve ilişkiler dâhil olmak üzere yaşamın tüm alanlarında başarıyı çektiği inancına dayanır. 

İnsan ve evren arasında enerjisel bir iletişim vardır. Düşündüğümüz her şey o anda evrene iletilir ve hayatımızın seyrine yön verir. Çekim yasası, yerçekimi kuvvetine benzer metafizik bir kuvvettir. Nasıl güneş ve gezegenler arasında onları sürekli yörüngede tutmak için bir yerçekimi varsa, bir kişinin inançları ve davranışları arasında çekim yasası vardır. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğinize inanıyorsanız, bu hayallerin peşinden gitmek için ilham alırsınız. Ancak yetersiz olduğunuza inanıyorsanız, harekete geçmeniz için size ilham verecek hiçbir itici güç olmayacaktır. Çekim yasası, hayallerinizle onları gerçekleştirmek için yapmanız gereken eylemler arasında manyetik bir güç görevi görür. 

Çekim yasası insanların farkında olmadan sürekli çalışmaya devam eder. Ancak onu nispeten kontrol etmek mümkündür. Öncelikle olumlu bir insan olmaya gayret etmek gereklidir. Daha sonra düşüncelere inançlar eşlik etmelidir. Aklımızdan geçen sayısız düşünceler içinden kendimize çekmek istediklerimizi ayrıştırmak için bu çok önemlidir.

Elbette olumlu düşünmek ve inanmak tek başına hayalleri gerçekleştirmeyecektir. Hedeflerle uyumlu yaşamalı ve onları hayata geçirmek için gerekli adımlar atılmalıdır. Bunun yanı sıra çekim yasası bir ceza değildir. Endişeli bazı kimseler akıllarından geçen her olumsuz düşüncenin hayatlarını mahvedebileceğinden korkarlar. Ancak bu düşüncelerin yarattığı küçük titreşimlere odaklanılmamalı çekim yasasının, kendi zihnimizin ve öz değerimizin aynası olduğu kabul edilmelidir.

Çekim yasası hayatın tüm zorlukları için sihirli bir çözüm olmasa da, daha iyimser bir bakış açısı ve olumlu tutum geliştirmeye teşvik eder. Sahip olunan şeylerin keyfini çıkarma fırsatı verir. Ayrıca hayal kurmak ve hedeflere doğru çalışmaya devam etmek için motive olmaya yardımcı olabilir.

Çekim yasasının işleyişini kendi lehimize doğru çevirmek için uygulayabileceğimiz teknikler mevcuttur. Ancak kendi yarattığımız blokajlar nedeniyle isteklerimize ulaşamayabiliriz. Bu gibi durumlarda profesyonel yardım alabilirsiniz. Theta Healing konusunda uzman, ICF koç Reyhan İldaş’ın sunduğu hizmetleri inceleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Tanıtım-Reklam
Bumerang - Yazarkafe