Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Fransız askısı nedir?

Birçok estetik operasyonun içerisinde yüz gerdirme olarak da bilinen bir uygulama da Fransız askısı. Peki, nedir bu Fransız askısı hep birli...

Fransız askısı nedir?

Birçok estetik operasyonun içerisinde yüz gerdirme olarak da bilinen bir uygulama da Fransız askısı. Peki, nedir bu Fransız askısı hep birlikte inceleyelim. 

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Fransız askısı bir çeşit ameliyatsız yüz gerdirme işlemidir. Fransa’da geliştirildiği için ismini de oradan almaktadır. İçi polyester dışı ise cilt yapısı ile uyumlu silikon iplerden yapılmış esnek ipler sayesinde yüz veya herhangi bir vücut bölgesindeki istenmeyen kırışıklardan kurtulmak mümkündür. Kullanılan malzemeler cilde uyumlu malzemeler olduğu için yüz felci geçirenler tarafından da tercih edilmektedir.
  
Özellikle 30 yaşından itibaren vücudumuzun farklı bölgelerinde kırışıklıklar görmemiz kaçınılmaz olur. Çünkü bu yaştan sonra vücuttaki kollagen ve hylorünik asit miktarı azalmaya başlar. Buda ciltte kırışıklık oluşmasına neden olur. Fransız askısı 30-65 arası yaş arası cinsiyet fark etmeksizin tüm bireyler için uygun bir uygulamadır. Ameliyatsız bir gerdirme işlemi olduğu için de cerrahi bir işlem gerektirmez. Ciltteki sarkmaların yukarı doğru kaldırılması ile cilt genç bir görünüme kavuşur.

FRANSIZ ASKISI İŞLEMİNİN SONUÇLARI

*Yüzün şekli daha belirgin bir hale gelir.
*Yüz veya herhangi bir bölgedeki istenmeyen kırışıklıklar azalır.
*Yüzün yukarı doğru çekilmesi ile çene kemiği daha belirgin hale gelir.
*Elmacık kemikleri belirginleşir.
*Cilde uyumlu iplerde bulunan kolajen sayesinde cilt daha genç ve parlak bir görünüme kavuşur.

FRANSIZ ASKISININ AVANTAJLARI NELERDİR?

Cerrahi bir işlem gerektirmeyen bir uygulama olduğu için kaslara olumsuz bir etkisi olmaz ve bu sayede mimikler korunmuş olur. Zamanla yer çekimine karşı aşağıya doğru düşen kaşlar bakışlarımızı olumsuz yönde etkiler. Fransız askısı kaşları yukarı doğru çekeceğinden bakışlarımız yeniden anlam kazanır. Sarkmayla beraber hatları değişen yüz şekli tekrardan ortaya çıkar ve elmacık kemikleri daha belirgin hale gelir. İçeriğindeki kolajen sayesinde yüz daha genç ve dinamik bir görünüme kavuşur. Cilde uyumlu ipler sayesinde kaslar olumsuz bir şekilde etkilenmeyeceği için tamamen doğal bir görünüm elde etmek mümkündür.

Fransız askısı fiyatları kullanılacak iplik sayısına göre değişkenlik göstermektedir, fransız askısı fiyat almak için işlemi yapan bir birime muayene olmanız gerekmektedir.

Fransız askısı nedir?


FRANSIZ ASKISINDAN SONRA NELERE DİKKAT ETMELİYİZ

Fransız askısı cerrahi işlem gerektirmeyen bir yöntem olduğu için işlemde lokal anestezi uygulanır. Bunun sonucunda kişi işlem sonrasında günlük yaşamına dönebilmektedir. Ancak yine de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. İşlemden sonra mücbir sebepler yoksa birkaç gün dinlenmekte fayda vardır. İlk birkaç gün yüzüstü uyumamaya dikkat etmek gerekir. İlk günlerde çene hareketlerini biraz daha dikkatli kullanmak gerekebilir. Cilde herhangi bir ovuşturma ya da masaj tipi işlemler yaptırılmamalı yüzümüzü yıkarken yukarı doğu hareketlerle yıkamaya özen göstermeliyiz. İşlemden sonra ilk birkaç gün bunlara özen göstermek bizler için faydalı olacaktır. 

Fransız askısı tek seanstan oluşan bir işlemdir ve ortalama 5 yıl sonrasında işlem yeniden tekrarlanabilir. İstenmediği. Takdirde fransız askısı geri döndürülebilir bir işlemdir. İsteğe bağlı olarak birkaç yıl sonra mevcut ipler tekrar gerdirilebilir, yâda memnun kalınmadığı takdirde işlem geri döndürülüp başka bir gerdirme yöntemi tercih edilebilir. Fransız askısı biraz da yaşam koşullarına bağlı olarak 5-10 yıl arasında bir kalıcılık sağlamaktadır. İşlemde kullanılan ipler ise bu süreçte vücuttan dışarı atılmaktadır. İplerde kullanılan silikon medikal uygulamalarda kullanılan malzemeler arasında yer aldığı için vücut için herhangi bir zararı yoktur. 

Fransız askısı kişiye özel uygulanan bir yöntem olduğu için işlem yaptırmadan önce bir uzman hekim tarafından mutlaka incelenmelidir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok