Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Pendik Diş Kliniği

Gelişen teknoloji sağlık alanında birçok katkı sağlamıştır. Sağlık alanında diş tedavisi yöntemleri arasında da teknolojinin sağlamış olduğu...

Pendik Diş Kliniği


Gelişen teknoloji sağlık alanında birçok katkı sağlamıştır. Sağlık alanında diş tedavisi yöntemleri arasında da teknolojinin sağlamış olduğu birçok kolaylık bulunmaktadır. Özellikle estetik anlamda dişlerde yaşanan problemlerin giderilmesinde birçok yeni yöntem keşfedilmiştir. Sağlık anlamında dişlerle ilgili yapılacak olan adımlarda keşfedilmiş yeni yöntemler bulunmaktadır.

Bunlardan öne çıkanlardan bir tanesi implant tedavisi diğeri ise zirkonyum kaplama diyebiliriz. Kaybedilen dişlerin eski dişler gibi yapılması aşamasında tercih edilen yöntem implant tedavisidir diyebiliriz. Estetik anlamda sorun yaşanan dişlerin düzeltilmesi konusunda da zirkonyum kaplama yönteminden faydalanıldığını söyleyebiliriz.

Zirkonyum Kaplama Nasıl Uygulanır?


Pendik diş kliniği Özellikle çürük dişlerin restorasyonunda zirkonyum kaplamadan faydalanıldığını söyleyebiliriz. Bunun dışında dişlerle ilgili yaşanan bazı estetik problemlerin giderilmesinde de yine zirkonyum kaplama sıklıkla tercih edilmektedir. Zirkonyum kaplama özellikle diş etine yakın olan kısımda metal bir yapı kullanılmadığı için doğal bir görünüm sağlamaktadır.

Bunun dışında diş etine yakın kısımda metal yapı kullanılan diş tedavi yöntemlerinde zaman içerisinde dişlerde renk kaybı oluşmaktadır. Zirkonyum kaplamada ise böyle bir problemle karşılaşmak mümkün değildir. Yarı saydam özelliğe sahip olan zirkonyum kaplama doğal dişe yakın bir görünüm sergilemektedir.

Zirkonyum kaplama uygulaması sırasında diş ölçüsü alınır ve bu ölçüye uygun özel hazırlanan kaplama malzemeleri dişlere takılır. Zirkonyum kaplama ve diğer bütün işlemler için Koray diş kliniği sitesi giriş yaparak iletişime geçebilirsiniz. Ve tüm ayrıntıları bu şekilde öğrenerek karar verebilirsiniz.

İmplant Tedavisi Adımları


Özellikle diş kaybı problemlerin de implant tedavisi sıklıkla tercih edilmektedir. Implant işlemi sırasında diş etlerine titanyum vidalar yerleştirilir. Daha sonra bu titanyum vidaların üzerine diş protezleri yerleştirilerek tedavi tamamlanmış olur. Yapılan birçok implant tedavisinde neredeyse ana dişe yakın dişler elde edildiği görülmektedir.

Birçok kişi özellikle diş kaybı yaşadığı zaman implant tedavisini tercih etmektedir. Pendik diş kliniği bu konuda hizmetlerini sürdürmektedir ve birçok memnuniyet kazanmaktadır. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili olarak yapılacak olan bütün işlemleri dikkatli bir şekilde araştırmak ve uzman yerlere yaptırmak başarılı bir tedavi yöntemi için oldukça önemlidir.

İmplant Tedavisi Fiyatları Nedir?


Yapılacak olan tedavi yöntemlerinde bu konu ile ilgili başarılı bir klinik ile iletişim kurmanız oldukça önemlidir. Bunun yanında fiyatlar ile ilgili olarak da araştırmalar yapmak gerekmektedir. 2022 implant fiyatları yapılacak olan işlemlerinize göre değişebiliyor. Bu sebeple öncelikli olarak bir muayene olmanız ve hangi tedavi yöntemine ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekmektedir.

 Bunun ardından işlemi yaptıracağınız klinik ve hekim ile görüşerek fiyatlarla ilgili ayrıntılı bilgileri edinebilirsiniz. Koray diş kliniği sitesini ziyaret edebilirsiniz. Müşterilerine hem sunmuş olduğu profesyonel destek hem de fiyatlarla ilgili olarak kolaylık sağlamaktadır. Dişlerle ilgili olan hiçbir problemi hafife almayın ve en kısa sürede uzman klinikler ile görüşerek tedavilerinde gerçekleştirilmelisiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok