Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Gradient Skin

Gradient_Skin

Son Yazılar

latest

Zirkonyum Kaplama

Diş tedavileri ile ilgili birçok farklı yöntemden bahsedebiliriz. En çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesi zirkonyum kaplama yöntemidir...

Zirkonyum Kaplama
Diş tedavileri ile ilgili birçok farklı yöntemden bahsedebiliriz. En çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesi zirkonyum kaplama yöntemidir. Özellikle aşınmış, renk değişimi olan veya bir kısmı çürümüş olan dişlerde bu yöntemin tercih edildiğini söyleyebiliriz. Dişteki sorunlu bölge alınır ve diğer yüzey törpülenir bu törpüleme işleminden sonra alınan diş ölçüsüne göre hazırlanan porselen yapılar diş yerlerine takılır.

Böylece hem gülüşünüze estetik bir açı hem de sağlığınız için büyük bir katkı yapmanız mümkündür. Zirkonyum kaplama işleminde birçok farklı adımın olduğunu söyleyebiliriz. Dişinizin probleminiz, ağız yapınız, kaç tane dişe zirkonyum kaplama yapmak istediğiniz gibi birçok sebep birlikte değerlendirilir. Ve tedaviye karar verilir. Estetik kaygı ile zirkonyum kaplama işlemi sıklıkla yapılmaktadır.

Zirkonyum Kaplama İle Gülüş Tasarımı

 

Estetik anlamdaki sorunlarda Zirkonyum kaplama oldukça kurtarıcı bir yöntemdir. Dişlerde oluşan renk kayıplarında zirkonyum kaplama tercih edilebilir. Bunun dışında dişlerin ufak tefek farklılıkları, kırıkları durumunda da zirkonyum kaplama ile dişler ile bir bütünlük sağlanır. Genel olarak ön dişlerde tercih edilen zirkonyum kaplamayı arka dişlerde de kullanmak mümkündür.

Ön dişlerdeki ayrık görüntünün uzaklaştırılması için de zirkonyum kaplama yöntemlerinden destek alındığını söyleyebiliriz. Zirkonyum kaplama sayesinde hem bembeyaz görünen dişlere sahip olma hem de doğal görünüme yakın görünüm yakalamak mümkündür. Hem doğal görünen hem de rahat edebileceğiniz bu uygulama hakkında bilgi alabilirsiniz.

Pendik İmplant Tedavisi

 

Zirkonyum kaplamanın yanısıra implant işlemi diş tedavi yöntemleri arasında en çok tercih edilen yöntemlerden bir tanesidir. Özellikle diş kaybı olan durumlarda implant tedavisinden faydalanıldığını söyleyebiliriz. Kaybedilen dişin yerine uygulanan titanyum vidaların üzerine yerleştirilen diş protezleri ile tedavi tamamlanır.  Pendik implant tüm tedavi adımları ile ilgili hastalarını bilgilendirmektedir.

 Diş tedavi yöntemlerinde bazı adımlarda bir süre beklemek gerekmektedir. Implant tedavisinde çekilen, kaybedilen dişin bulunduğu diş etinin sertleşmesi işlemin başlaması için önemli bir adımdır. Bu sebeple İmplant tedavisi yapılmadan önce, yapılmaya başladıktan sonra vidaların yerleştirmesini üzerine yine bir süre beklemek gerekmektedir.

İmplant Tedavisi Ortalama Ücretleri

 

İmplant tedavisi fiyatları ise araştırılması gereken bir konudur. Çünkü implant tedavisi fiyatları yapılacak olan implant diş sayısı ve kullanılan implant malzemelerine göre değişmektedir. Yerli ve yabancı birkaç farklı malzeme ile implant yapıldığını söyleyebiliriz. Buradaki malzemelerin kalitesi, alışı gibi birçok etken fiyatları doğrudan etkilemektedir.

2022 implant fiyatları ile ilgili yapacağınız araştırmalarda en doğru fiyat bilgisine klinik ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz. Yapacağınız araştırmalarda tedavinin içeriğinde kullanılan malzemeler ve fiyatlarla ilgili kapsamlı bir araştırma yapmanız gerekmektedir. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da! ✎ Online adak yapmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok